teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Geçen aylarda muğla'da arabada böyle bir şey lazım oldu,çünkü biz gider-geliriz diye düşünmüştük ama maalesef kalmak zorunda kalınca şarj durumunda benim navi takılı olduğundan hanımın telinin şarjı bitti,tabi arayan ulaşamamış,sonradan teli de doldurduk ama fırça yemediğimiz kimse kalmadı neredeyse,haklılardı tabii,biz döneriz dedik ama dönemedik,merak etmişler(benim telde o sıralar sorunluydu ve bu yüzden döneriz diye yanıma almamıştım)
İzmir'e döndüğümüzde ilk işim çiftli usb şarj almak oldu,ancak inanın bir gün geldi o 2li de yetmedi
Sonunda kendim yapayım bari dedim,kare görünen normal pil şarj adaptör kutusudur.Usblerde ; daha önce aldığım 2li usb şarjın içi , BT kulaklık şarj usb çakmak adaptör içi vede bozuk uydu alıcısının usb girişini kullanarak 4 usbli çakmaklık şarjı yaptım.Ayrıca birde direkt 12V uç çıkardım(belki ileride lazım olur)
Uzun zamandır kullanıyoruz
İzmir'e döndüğümüzde ilk işim çiftli usb şarj almak oldu,ancak inanın bir gün geldi o 2li de yetmedi
Sonunda kendim yapayım bari dedim,kare görünen normal pil şarj adaptör kutusudur.Usblerde ; daha önce aldığım 2li usb şarjın içi , BT kulaklık şarj usb çakmak adaptör içi vede bozuk uydu alıcısının usb girişini kullanarak 4 usbli çakmaklık şarjı yaptım.Ayrıca birde direkt 12V uç çıkardım(belki ileride lazım olur)
Uzun zamandır kullanıyoruz