Dikkat ! Netspeed adını kullanarak dolandırıyorlar

Aarslan

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Katılım
26 Eyl 2018
Mesajlar
220
Yaş
35
Aarslan
Herkese merhaba

Geçen hafta pazar günü 0216 ile başlayan numaradan arandım konuşan bayan Netspeed hızınız nasıl memnun musunuz diye sorarak konuşmaya başladı ve devamında artık yalın internet kaldırıldı ve mecburi tv paketi tanımlamamız lazım diyerek konuşmaya devam etti bana dijitürk paketini önerdi ve onaylıyor musunuz dedi bende şüphelendim ve siz Netspeed den aradığınıza emin misiniz diye teyit etmek istedim evet Netspeed den arıyorum diye tekrarladı bende bu konu hakkında bilgim yok araştırıp size geri dönüş yaparım diyerek telefonu kapattım ve Netspeed müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri arayanların bizimle bir bağlantısı yok diyerek konu hakkında dava açtıklarını söyledi ve bende şikayet talebi açarak beni arayan numarayı onlara ilettim. Netspeed abonelerine toplu
mesaj atarak uyardı bilmeyenler için de bende buradan uyarmak istedim herkes dikkatli olsun bu gibi arayanlara itibar edilmesin senaryolar değişebilir ama siz telefondan hiç birşeye onay vermeyin.

IMG_20211201_101055.jpg
 
Buna benzer bir telefon Türkiye'de babamlara ziyarete gidince yaşandı. Paketinin içinde TV kanalları varmış, para ödemeden alacakmisim parayı digiturk odeyecekmis vs onaylamadm digiturku aradım bizimle alakası yok dendi bende şikayet falan ettim ama sonuç sıfır,ama cahil biri olup ok dese al sana kol gibi yeni fatura.

Buna benzer bir telefon Türkiye'de babamlara ziyarete gidince yaşandı. Paketinin içinde TV kanalları varmış, para ödemeden alacakmisim parayı digiturk odeyecekmis vs onaylamadm digiturku aradım bizimle alakası yok dendi bende şikayet falan ettim ama sonuç sıfır,ama cahil biri olup ok dese al sana kol gibi yeni fatura.
Söyle bir şikayet dahi açmışım o zaman
Screenshot_2021-12-01-09-48-52-013_com.android.chrome.jpg
 
Netspeed'den aynı uyarı mesajı bana da geldi.0850 li numaralardan devamlı arıyorlar,engelliyorum başka numaralardan yine arıyorlar.Ortalık üçkağıtçı kaynıyor çok dikkat etmek lazım. :ok
 
Arkadaşımı aynı taktikle dijiturk'e abone yapmışlar.
Durumu bana anlattı olmaz öyle saçmalık
ara iptal et dedim.
Operatör de böyle bir kampanyamız yok demesin mi :kiskis

Resmen tuzak uzak durun cayma bedelini alabilmek için tezgahlanan oyun.
 
Bu tip aracı firmalar artık milleti çarpabilmek için neler yapmaya başlamışlar!! Aman dikkat edelim bu tip dolandırıcılara karşı.
 
Dijitürkün , reklam pazarlama konusunda sağlam bir ceza almasi şart. Günde 2 kez farklı numaralardan abone yapalim diye ariyorlar. Vallahi de billehi kara listede 100 u gecik no var.
 
Bayiler arayıp teklif sunabiliyor. Superonline da başıma geliyor bizzat devamlı. Ne zaman taahhüt bitmeye yaklaşsa bayi aramaları başlıyor. Reddediyorum tabi ki. Bu sene bir Türknet, Gıbırnet vs geçesim var. Superonline pahalı artık.
 
Ülkenin bitki örtüsü dolandırıcı oldu sokakta iş yerinde telefonda mahallede kapına kadar gelip dolandırmaya çalışıyorlar geçen ay gece evime hırsız girmeye çalışmış kapı sürgüsünü takarken çok iyi ayarlamıştım onu açamamış ve öylece bırakıp kaçmış ülke olarak çok kötü günlerden geçiyoruz herkesin çok dikkatli ve uyanık olması lazım işimiz zor
 
Bunlar her firmada var. Benide Turkcell Superonline diye bir numara düzenli arayıp memnunmuyum soruyor,sonrasında tablet ve Samsung kulaklık hediye edeceğiz neden almadınız diyor. Engelliyorum başka numaralar arıyor. Yıldım!!!
 
Bu şerefsizler yüzünden ruh halimiz bozuldu
Artık bilinmeyen numaralardan arayan herkese potansiyel dolandırıcı muamemelesi yapıyorum
 
Yüzde %99 müslüman olan bir ülkede nasıl bu kadar hile dolandırıcı falan var. Hocalar cinsel konulardan çıkıp birazda kul hakkından bahs etsin. Aah ah!
 
Geri
Üst Alt