Dijutsu 58ds9800 tavsiyesi

A Çevrimdışı

afyon1978

Yeni Üye
8 Mar 2023
18
46
Merhabalar, forumda yeniyim. 2 gün sonra bim markete gelecek olan dijitsu 58ds9800 modelli televizyon hakkında tavsiyeye ihtiyacım var.

Epey sitesinde bilgiler mevcut ama günümüze göre bu özellikler yeterlimi yoksa zayıfmı kalıyor onu bilmiyorum açıkçası

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Demin sonunda 0850 noya ulaşıp Afyon servisin cep numarasını aldım. Duvara takmak için aparatla beraber 350 tl servis ücreti var dediler. Next tv tavsiye etti servisteki çalışan. Onu inceledim google lisanslı, android 11, Bluetooth var, ekran yansıtma, playstore, sesli kumanda var. 4 çekirdek, 1.5 ghz, 8 gb rom, 2 gb ram var. 8400 lira civarında pazarama sayfasında, n11 de 9500 tl, trendyolda 9000, hepsiburada 8800 civarında.

2/8 ram/rom ve fiyatlara bakın ,arasında 1000 TL fark var mübarek 9500-8400 :)
Ben şahsen almam bu tvlerden,bir süre kullandım 2/8 android tv yi,yani marka olarak demiyorum,tanındık marka da olsa almam doğrusu,hep yazıyorum benim ilk telefonum samsung bile ram/rom olayında bunlardan çok iyiydi çok.Gerçi android 4.4.2 idi ama süperdi.
Bakın "almayın" demiyorum, "ben almam" diyorum,bunu özellikle belirteyim neme lazım :) .

B Çevrimdışı

Bay E

Yeni Üye
1 Nis 2023
1
44
Dün (31.03.2023) Bim'den Dijitsu 58 DS 9800 Android Smart LED TV aldım. Yorumlar beni oldukça tedirgin etmişti. Yinede irade gösterip, BİM'e gittim. Kutu açılmamış, ve hasar almamış. Fiyat 6899 TL. Kredi kartına 4 taksit yapıldı. Fişi, garanti için başlangıç tarihi olacağından saklıyorum. Kurulum ücretli. Bundan dolayı Servis çağırmadım. Elimde askı aparatı vardı. Duvara montajını yaptım. Kumanda süper ötesi başarılı. Harici klavye yada mouse almanız lüks olur. Her yönden algılıyor. Ürün çerçevesiz, ses kalitesi çok iyi. Youtube, Netflix, PlayStore gayet başarılı. Uygulamalarda oturum açıldı. Android 11 yüklü. Cihaz üzerinde 4 çekirdek islemci, 1.5GB ram, 8GB rom, ayrıca dahili wi-fi mevcut. Kanal geçiş hızı çok iyi yada çok kötü değil. 2 USB, 3 HDMI portu mevcut. İlk gözlemlerim bu yönde.

T Çevrimdışı

topaz42

Aktif Üye
11 May 2020
108
54
Merhaba

BİM mağazasından alırken dikkat edin. 1 ay önce arkadaşım aldı. İçinden sadece TV çıktı. Ne ayakları, ne garanti belgesi, ne kullanma kılavuzu, ne kumandası, ne de TV'nin elektrik fişi çıkmadı. İnternete girip araştırmış. Bir sürü şikayet görmüş. Kutudan eksik malzeme çıkıyormuş. En çok ta kumanda.

Bunun dışında TV gayet iyi. Dayımın oğlu da BİM'den aldı. Hiç bir malzemesi eksik çıkmadı. Evinde kullanıyor. Çok memnun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dün (31.03.2023) Bim'den Dijitsu 58 DS 9800 Android Smart LED TV aldım. Yorumlar beni oldukça tedirgin etmişti. Yinede irade gösterip, BİM'e gittim. Kutu açılmamış, ve hasar almamış. Fiyat 6899 TL. Kredi kartına 4 taksit yapıldı. Fişi, garanti için başlangıç tarihi olacağından saklıyorum. Kurulum ücretli. Bundan dolayı Servis çağırmadım. Elimde askı aparatı vardı. Duvara montajını yaptım. Kumanda süper ötesi başarılı. Harici klavye yada mouse almanız lüks olur. Her yönden algılıyor. Ürün çerçevesiz, ses kalitesi çok iyi. Youtube, Netflix, PlayStore gayet başarılı. Uygulamalarda oturum açıldı. Android 11 yüklü. Cihaz üzerinde 4 çekirdek islemci, 1.5GB ram, 8GB rom, ayrıca dahili wi-fi mevcut. Kanal geçiş hızı çok iyi yada çok kötü değil. 2 USB, 3 HDMI portu mevcut. İlk gözlemlerim bu yönde.
Hayırlısı olsun,güle güle kullanın ,1.5/8 android tv :ok

T Çevrimdışı

temel reis

Yeni Üye
9 Ocak 2020
26
42
Ben samsung taraftarıyım tv ve akıllı telefonda, bi defa lg tv aldım 8 senedir kullanıyorum diğer türlü hep samsung alırım. Babamda daha önce hi level iyi çıktı diye bunuda marketten almak istiyor. Umarım almaz alırsa pişman olur zaten de. Gerçi alt yapı yok evde, tv den İnternete bağlanmıyor uygulamalara platformlara girmiyor sadece kanalları izlemek için kullanıyor televizyonu.
samsung her modeli aynı değil vatan bilgisardan samsung uhd 55 inç au 7000 seri modelini aldım hiç memnun değilim daha doğrusu benim mağzada gördüğüm televizyon gelmedi çünkü benim bakıp beğenip aldığım televizyonun görüntüsü pırıl pırıldı benim ahmaklığım fatura düzenlemesi yapılırken faturaya yazılan televizyonun modeline bakmamışım değişim veya iade istedim kabul etmediler bende tüketici mahkemesine verdim benim düştüğüm hatayaa siz düşmeyin tv canlı görüntüde izleyin her hangi tv kanalı açtırın videolar yanıltıcı olabiliyor beğendikten sonra modelini adan zeye öğrenin fatura düzenlenirkende aynı modelin yazılıp yazılmadığına emin olun benim gibi aynı talihsizliği yaşamayın

F Çevrimdışı

furkan1907 

Aktif Üye
2 Mar 2022
72
27
samsung her modeli aynı değil vatan bilgisardan samsung uhd 55 inç au 7000 seri modelini aldım hiç memnun değilim daha doğrusu benim mağzada gördüğüm televizyon gelmedi çünkü benim bakıp beğenip aldığım televizyonun görüntüsü pırıl pırıldı benim ahmaklığım fatura düzenlemesi yapılırken faturaya yazılan televizyonun modeline bakmamışım değişim veya iade istedim kabul etmediler bende tüketici mahkemesine verdim benim düştüğüm hatayaa siz düşmeyin tv canlı görüntüde izleyin her hangi tv kanalı açtırın videolar yanıltıcı olabiliyor beğendikten sonra modelini adan zeye öğrenin fatura düzenlenirkende aynı modelin yazılıp yazılmadığına emin olun benim gibi aynı talihsizliği yaşamayın
Hocam mağazada en kötü tvnin bile görüntüsü muazzam görünür.Nedeni mağaza moduna alınmasıdır.Yetkili satıcıdan tvyi ev moduna almasını rica edin.Yapabiliyorsanız bir flash belleği 4 k demo görüntü atıp deneyin

T Çevrimdışı

topaz42

Aktif Üye
11 May 2020
108
54
Hocam mağazada en kötü tvnin bile görüntüsü muazzam görünür.Nedeni mağaza moduna alınmasıdır.Yetkili satıcıdan tvyi ev moduna almasını rica edin.Yapabiliyorsanız bir flash belleği 4 k demo görüntü atıp deneyin
4K demo görüntüler aldatıcı olabiliyor. En basit 4K TV bile 4K videoların altından kalkabiliyor. Mümkünse TV yayını açtırın. Veya bir yerlerden 1080i, 1080p videolar bulun. USB'ye kaydedip mağazada deneyin. Önemli olan upscale olayını iyi yapıp yapamadığı. İşlemcisi bu konuda ne kadar başarılı.

Eve getirince o TV'de sadece 4K videolar seyretmeyeceksiniz. TV yayınlarını da seyredeceksiniz.

T Çevrimdışı

temel reis

Yeni Üye
9 Ocak 2020
26
42

4K demo görüntüler aldatıcı olabiliyor. En basit 4K TV bile 4K videoların altından kalkabiliyor. Mümkünse TV yayını açtırın. Veya bir yerlerden 1080i, 1080p videolar bulun. USB'ye kaydedip mağazada deneyin. Önemli olan upscale olayını iyi yapıp yapamadığı. İşlemcisi bu konuda ne kadar başarılı.

Eve getirince o TV'de sadece 4K videolar seyretmeyeceksiniz. TV yayınlarını da seyredeceksiniz.
Ağzınıza sağlık benden daha güzel özetlemşsiniz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Dijitsu 58ds9800 panel ve anakart bilgisi rica etsem ?
linkte incelemesi mevcut, cihaz ips panel

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
linkte incelemesi mevcut, cihaz ips panel

Bu cevabı "panel" konusunda verseydin ya :kiskis

Geri
Üst Alt