Dijıturk mobilden bein connect izleme hatası

L Çevrimdışı

Livaneli08

Yeni Üye
17 May 2023
49
28
Sporun yıldızı paketi aldım 250 tl bir yıl boyunca sizce nasıl paketin içeriği tam olarak hangi ligler arkadaşlar ayrıca bir sorum daha olacak dışarda olduğumda ben maçları hangi uygulamadan izleyebilirim spor müsabakalarını kendi dıgiturk bilgilerimle
 
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
Trendyol Super Lig, Premier League, Ligue 1, Türkiye Basketbol Ligi, Bundesliga ve Trendyol 1. Lig
Formula 1


ve


Digiturk’ün üyelerine sunduğu; yayın akışına bağlı kalmadan, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden, Digiturk yayınlarını izleyebildiğiniz servistir. İsterseniz internete bağlanan beIN Connect ile yayın akışına bağlı kalmadan üyelik paketiniz dâhilindeki içeriklerden oluşan zengin içerik arşivine TV’nizden ulaşabilir; isterseniz beIN Connect’i indirerek cepten, tabletten ya da web sitemiz üzerinden yine üyelik paketiniz dâhilindeki içerikleri keyifle izleyebilirsiniz. Üstelik bu hizmetten yararlanmak için Digiturk’e üye olmanız yeterlidir. Digiturk üyeliğiniz dışında herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır.(İçeriklerin tümüne sadece Türkiye sınırları içerisinden ulaşılabilmektedir.)

adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi bilmiyorsanız, şifrenizi almak için şifremi unuttum bölümünü tıklayarak, cep telefonu numaranızla giriş yapıp, size gelen onay kodu ile şifre belirleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt