Linkte Dijitsu 55" ilgili yorumlar mevcut
Enazindan bir fikir verir.
BİM Dijitsu 55 inç UHD 4K Smart TV 2199 TL
BİM’in 20 Mart Perşembe tarihli kataloğunda yer alan ürünün fiyatı 2199 TL. 2 gün sonra A101’de satışa çıkacak olan Hi-level 55UHL950’den artıları ve eksileri nedir acaba?tavsiyeforumu.com
Şikayetvar sitesinde servis konusunda çok sıkıntılı olduğu görünüyor almadan önce inceleyin isterseniz.
26 Haziran Cuma günü 55" Dijitsu yine Bim'e geliyor ama fiyatı 4000 değil 2499 liraBizim binanın altında Bim var bu konuyu görünce aklıma geldi,dün bir vatandaş burnundan soluyarak arabadan 55" bir Dijitsu çıkarıp sinirli bir şekilde mağazadan içeri daldı, sonrasını bilmiyorum ama 4000 liraya yakın paralar ülkemiz koşullarında az değil hiçbirimiz parayı ağaçtan toplamıyoruz o yüzden bu tip çakmanın çakması markalara ben temkinli yaklaşıyorum
Örneğin 4000 e varan dedim spesifik bir ürün için demedim, tesadüfen gördüğüm bir şeyi aktardım ve bu markanın 65 " modellerini kastettim başlıkta bu sorulduğu için26 Haziran Cuma günü 55" Dijitsu yine Bim'e geliyor ama fiyatı 4000 değil 2499 lira
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
?Örneğin 4000 e varan dedim spesifik bir ürün için demedim, tesadüfen gördüğüm bir şeyi aktardım ve bu markanın 65 " modellerini kastettim başlıkta bu sorulduğu için
Yanlışın var26 Haziran Cuma günü 55" Dijitsu yine Bim'e geliyor ama fiyatı 4000 değil 2499 lira
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.