IPS panelHayırlı olsun. Cihaz VA panel mi, IPS panel mi?
IPS panelHayırlı olsun. Cihaz VA panel mi, IPS panel mi?
Karanlık ortamda siyah görüntü açarakTeşekkür ederim dünden beri kullanıyorum, ışık sızması yok, ölü piksel testi yaptım ondada problem yok şu anlık gayet iyi bir kaç güne daha detaylı bilgiler eklerim..
Karanlık ortamda siyah görüntü açarak
fotoğraf paylaşmanız mümkün mü.
Başka kullanıcılara referans olmanız açısından talep ettim.
Gayet güzel duruyor sol alt köşedeki hafiften sızma var göze batmıyor.
Sağ alt köşede ekran jelatini kalkmış onun için öyle görünüyor jelatinini daha sökmedim..
Bu arada servis kurulum için 350 TL istedi sonra dijitsu ile iletişime geçtim 58 ve 65 inç olursa kurulum ücreti yokmuş. Garanti fatura tarihi ile başlar dedi..Servis kutuyu açıyor herhangi bir problem varsa rapor tutuyoruz dedi. Ben servisi çağırmadım kutuyu kendim açtım
Adem Helvacı siz anlarsınız bi baksanızPanel bilgine ulaştım şu şekilde
Güle güle kullanın, 1.5/8 ram-rom
Fotoğraflar için teşekkürler. ST5461D18-2 yazınca CSOT ST5461D04 panel çıkıyor. O da HVA yani VA panel. IPS panel olduğunu yazmışsınız. IPS olduğunu nasıl tespit ettiniz?
Panelook üzerinden baktınız yanılmıyorsam.Fotoğraflar için teşekkürler. ST5461D18-2 yazınca CSOT ST5461D04 panel çıkıyor. O da HVA yani VA panel. IPS panel olduğunu yazmışsınız. IPS olduğunu nasıl tespit ettiniz?
Evet, o farklı. ST5461D18-2 panel modeliyse o panele ulaşamadım.Panelook üzerinden baktınız yanılmıyorsam.
ST5461D04 farklı panel olabilir.
Bir de Antutu testi yapma imkanınız var mı? Acaba kaç puan çıkacak?İçerisine APK şeklinde uygulamaları kurdum sorun çıkmadı hepsini çalıştırıyor..
Fotoğrafla ne kadar doğru olur bilmem ama cilt renginde ve kırmızılarda biraz bozulma var gibi. Bazı VA panellerde açı performansında bayağı başarılı. Adem Helvacı ustaya danışmak lazım. V vitekop Antutu ile TV'lerde performans testi yapılabiliyor mu acaba?Panele hangi yönden bakarsanız bakın renk değişimi olmuyor.
Cuma günü bime 58ds9800 modeli geliyor 6900 tl fiyatı. Onda 2x8 watt ses çıkışı var. Android 11, ram/rom işlemci aynı sanırım. Siz görüntü kalitesinden memnunmusunuz? Playstore dan uygulama indirme oluyormu? Tavsiye edermisiniz bu ürünü? Babamlar almak istiyor ben samsung tavsiye ediyorum onlarda tabi 15 binden başlıyor bu boydaki ekranlar.Ben gözümü karartıp bimden 55DS9800 modelini aldım. Kutu üzerinde 1.5 GB ram, 8 gb rom,işlemci 4 çekirdek 1.5 Ghz yazıyor.. Şuan kullanıyorum panel fiyatına göre harika. Android arayüzü farklı o da lisanslı olmadığı için sanırım
Büyük ekranlarda Dijitsu, ONVO, Sunny, Hi-Level, Fenoti vb. markaları tercih etmek ileride sorun yaşatabilir. Özellikle PANEL'in özellikleri bilinmiyorsa. Adem Helvacı'nın nedenleriyle birlikte anlattığı videolardan izlenimim bu şekilde. TV'nin uzun ömürlü olması için sürekli COF sayısından söz eder. Bu 2. DERECE BİLİNEN markalarda panel özelliklerine ulaşmak bu kadar mı zor olur! O yüzden Dijitsu, Sunny, Onvo, Hi-Level, Fenoti vb. markaların 50" ve üzeri TVlerini alırken epey bi' düşünmek lazım.Cuma günü bime 58ds9800 modeli geliyor 6900 tl fiyatı. Onda 2x8 watt ses çıkışı var. Android 11, ram/rom işlemci aynı sanırım. Siz görüntü kalitesinden memnunmusunuz? Playstore dan uygulama indirme oluyormu? Tavsiye edermisiniz bu ürünü? Babamlar almak istiyor ben samsung tavsiye ediyorum onlarda tabi 15 binden başlıyor bu boydaki ekranlar.