Merhabalar, başlıkta belirttiğim TV'yi mutfakta kullanmak amacıyla daha bugün aldım. TV'den tek beklentim android olması sebebiyle kullandğpım birkaç uygulamayı yükleyebilmekti. Netflix ve Youtube içerisinde mevcut ancak özellikle SSport Plus, Disney+, Turkcell TV+ ve BluTV gibi diğer uygulamaları da kullanmak niyetindeydim. Lakin TV'den Play Sote'a girmeye çalıştığımda google hesabımı açtıktan sonra ilerleyemiyorum ve "Something Went Wrong Check Your Wi-Fi..." şeklinde giden bir uyarı çıkıyor. Cihaz internete bağlı değilmiş gibi davranıyor ancak YouTube dahil diğer uygulamalar internete bağlanıyor, google hesabım açık görünüyor ve cihazı ethernet ile bağladığımda da aynı uyarıyı alıyorum. Güncel Play Store apk'sını cihaza yükledim ancak bu sefer de verdiği hata Türkçe oldu ancak sorun yine devam ediyor. Cihazı sıfırladım ve baştan giriş yaptım sorun yine devam etmekte.
Çözüm için ne yapabilirim? Android dünyasına yıllardır epey uzağım; zamanında epey root, rom gibi işlemler yapmıştık ancak şimdi epey değişmiş durumlar. Uğraşmaya değer mi yoksa iade mi etsem acaba?
Çözüm için ne yapabilirim? Android dünyasına yıllardır epey uzağım; zamanında epey root, rom gibi işlemler yapmıştık ancak şimdi epey değişmiş durumlar. Uğraşmaya değer mi yoksa iade mi etsem acaba?