Dh artık o kadar itici geliyor ki candoğan62 nickli şahıs insanları yıllardır yardımcı oluyorum ayağına bir takım planlarını gerçekleştirmek üzere buna alet etti kendisi bir beyaz eşya üreticisinde çalışan ancak bunu saklayan görevi ifşa olunca çizgisini birden bozan hakaretler yağdıran bir tavır sergiledi şimdide insanlarla dalga geçiyor yanına da iş yerinden arkadaşları olduğunu sandığım bir kaç kişiyi alıp milletle alay ediyorlar.Kendileri çalıştığı firma ürünleri dışında mal önermez diğer markaları sürekli kötüleyen tipler gerçek yüzleri ortaya çıktı yıllardır kendisini takip ediyorum dönem dönem saplantılı bir şekilde bir takım markalar dışında ürün tavsiye etmez hele ki arçelik,beko,vestel üçlüsüne nefret kusan birisi bu tavrını dönem dönem çalıştığı firmalara göre yansıtıyor sanırım.
Dh'da üyeliği olan arkadaşların bu şahıs ya da şahısların samimiyetine ve tavsiyelerine inanmamalarını öneririm kendim firma çalışanı olduğunu ispat edip kanıtladığım için hakaretlere maruz kalıp karşılık verdiğim için forumdan uzaklaştırıldım orada ki nick'im zimmerit.
Dh'da üyeliği olan arkadaşların bu şahıs ya da şahısların samimiyetine ve tavsiyelerine inanmamalarını öneririm kendim firma çalışanı olduğunu ispat edip kanıtladığım için hakaretlere maruz kalıp karşılık verdiğim için forumdan uzaklaştırıldım orada ki nick'im zimmerit.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: