Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 34
Onu ben bilmiyorum görmedim duymadım yalan söylemeyimbiliyorum fakat öyleleri varki direkt dondurucuya giriyor kimseye dağıtılmıyor
Onu ben bilmiyorum görmedim duymadım yalan söylemeyimbiliyorum fakat öyleleri varki direkt dondurucuya giriyor kimseye dağıtılmıyor
Maşallah paraya bak sanki buzdolabıHerkese yorumları ve önerileri için teşekkürler 3100 Liraya Kampanyası varmış UĞUR 460 D/S modelini aldım 7 sene garantili Rabbim utandırmasın herkese iyi günler
Dondurucuda uzun garanti iyidir.Herkese yorumları ve önerileri için teşekkürler 3100 Liraya Kampanyası varmış UĞUR 460 D/S modelini aldım 7 sene garantili Rabbim utandırmasın herkese iyi günler
Onu ben bilmiyorum görmedim duymadım yalan söylemeyim
yuh kampanyalı fiyata bak tenekeye boya atmışlar birde kompresör takmışlar kafam gene bozuldu a haberi açayımda moralim düzelsinHerkese yorumları ve önerileri için teşekkürler 3100 Liraya Kampanyası varmış UĞUR 460 D/S modelini aldım 7 sene garantili Rabbim utandırmasın herkese iyi günler
Hayırlı olsun iyi bir tercih yaptınız, Uğur markası yarı yolda bırakmaz ?Herkese yorumları ve önerileri için teşekkürler 3100 Liraya Kampanyası varmış UĞUR 460 D/S modelini aldım 7 sene garantili Rabbim utandırmasın herkese iyi günler
Hayırlı olsun,güle güle kullanınHerkese yorumları ve önerileri için teşekkürler 3100 Liraya Kampanyası varmış UĞUR 460 D/S modelini aldım 7 sene garantili Rabbim utandırmasın herkese iyi günler