Avm’de çok yürümemek için kapıya en yakın park yeri olan engelli yerine park eden bir toplum şehir merkezinden 20-30km uzaklara taşınmak istemez ...
Kesinlikle katılıyorum,bunun atışmasını yapmıştım eskiden Kipa olan bir avmde,hanım çok kızmıştı "her şeye karışma,güvenlik var baksana" demişti yıllar önce.Zaten adam da "istediğim yere park ederim" demişti ve etmişti.Tabii sonu benim istediğim-konuştuğum gibi olmuştu başka
Bu gün hanıma "biz balık hafızalıyız" dedim ,güldü meğer önce "balık beyinliyiz" demişim ,ama ne yazıkki doğru,çabuk unutuyoruz herşeyi maalesef.Aslında hayvancıklara da hakaret oluyor söylediklerimiz,ama sanırım en vahşi hayvan insanoğlu sanki.
Bu arada yumuşak toprağa ev-apartman asla ya-pıl-ma-ma-lı, o kadar.(sadece ben demiyorum)
Bir arkadaşım inşaat yapıyor,çimentonun bilmem ne kodlusunu (en iyisiymiş,ama kodunu hatırlamıyorum) döktürmüş,binayı yapan ustalardan birisi "buna ne gerek vardı" dedi (dedi yazdım çünkü şahidim olaya) muhabbet sırasında.Ben de müdahil oldum,"evet gerek yoktu buna "dedim.Arkadaşım bana bir balyoz verdi ve "alo,patlat buna bakayım" dedi,velhasıl uzatmayayım bir kaç kez vurdum,bana mısın demedi kolon,ya küçük bir parça kırılsa ya.
Kaça satacaksın buraları dedim(hepsi 1+1 , 3 katlı 2 dairelik) ,fikrim yok ama çok olmaz dedi.
Düşün ,inşaat ustası "buna gerek yok" diyor
Gerçi muhabbet konusu gibi oldu ama bunlar gerçekler maalesef ,çok var şahit olduğum.