Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 31 Eki 2018 #15 petrolcumurat' Alıntı: Geçmiş olsun.Rabbim daha büyüklerinden korusun ülkemizi. Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim
petrolcumurat' Alıntı: Geçmiş olsun.Rabbim daha büyüklerinden korusun ülkemizi. Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim
Çevrimdışı Helenmirren Tester Aktif Üye 7 Ocak 2018 471 31 Eki 2018 #16 Ado' Alıntı: Helen'im sağol kardeşim. neredesin göremiyorum hiç seni? Genişletmek için tıkla ... Abi pek fırsat bulamıyorum şu sıralar.. Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum
Ado' Alıntı: Helen'im sağol kardeşim. neredesin göremiyorum hiç seni? Genişletmek için tıkla ... Abi pek fırsat bulamıyorum şu sıralar.. Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum
Çevrimdışı ofis76 Aktif Üye 20 Ağu 2018 300 48 31 Eki 2018 #17 Büyük geçmiş olsun Cenabı Hak daha kötülerinden korusun cümlemizi.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 31 Eki 2018 #18 Helenmirren' Alıntı: Abi pek fırsat bulamıyorum şu sıralar.. Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İhmal etme bizi lütfen
Helenmirren' Alıntı: Abi pek fırsat bulamıyorum şu sıralar.. Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İhmal etme bizi lütfen
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 31 Eki 2018 #19 ofis76' Alıntı: Büyük geçmiş olsun Cenabı Hak daha kötülerinden korusun cümlemizi. Genişletmek için tıkla ... Amin azizim, rabbim böyle felaketlerden herkesi korusun. Bir duam vardır, ''Allah ölümün dahi hayırlısını nasip eylesin'' şeklinde.
ofis76' Alıntı: Büyük geçmiş olsun Cenabı Hak daha kötülerinden korusun cümlemizi. Genişletmek için tıkla ... Amin azizim, rabbim böyle felaketlerden herkesi korusun. Bir duam vardır, ''Allah ölümün dahi hayırlısını nasip eylesin'' şeklinde.