Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Geçmiş olsun cümleten
Adem Helvacı 2020 Kafaya koymuş bizleri dövmeden gitmiycem diyor.
Eyvallah UstacımGeçmiş olsun.
Abi Zemin üstü birinci kat bizim ev. Yeni bina. Bu yöreler hep alçak yapı biliyorsun, 3 kattan büyük ev yok bizim buralarda, Geniş arazi o nedenle ben oturduğum yerden kalkmaya gerek görmedim ne yalan söyleyeyim. Amin diyorum abicim.Biz İzmir'de resmen aşağı inmiş gibi olduk ,siz bölgeye daha yakınsınız ,kaçıncı kattasınız ki İzmir kadar duymadınız ,şaşırdım şimdi
Bu arada bir şeyler dolaşıyor başımızda ama ,Allah hayırlara çıkartsın adem.
Eyvallah sevgili kardeşim.Geçmiş olsun ?
Dünkü sallantıdan sonra ne yalan söyleyeyim bekliyordum ben. Allah beterinden korusun tüm ülkemizi.Geçmiş olsun abi sabah yine vurmuş haberlerde duydum
Türkiye'de, deprem sözcüğünün anlam karşılığı bu yorum maalesef... 28 hazirandan 30 ekime kadar ne yapıldı? Koskoca bir hiç...Herkese geçmiş olsun.Deprem ülkemizin gerçeği ama hala tedbir yok maalesef.Deprem olunca hatırlanıyor sonra unutulup gidiyor.
Beklenen İstanbul depremi çok büyük yıkım getirecek ülkemize biz hala rant için kanal yapma inadında bir iktidar tarafından yönetiliyoruz.Türkiye'de, deprem sözcüğünün anlam karşılığı bu yorum maalesef... 28 hazirandan 30 ekime kadar ne yapıldı? Koskoca bir hiç...
30 ekimden sonra da bir şey yapılmayacak, artçılar yok olunca da, başka bir depreme kadar vur patlasın çal oynasın...
İzmir depremi şiddetinde olursa ki, daha şiddetli bekleniyor... İstanbul'un dolayısı ile ülkenin tarihi değişir... İzmir gibi ulaşım ağı açık ve kolay bir şehrin trafiğini tıkayabilen cahil yaratıklar İstanbul'un giriş çıkışını kilitleyerek bir birini yer Allah korusun.Beklenen İstanbul depremi çok büyük yıkım getirecek ülkemize biz hala rant için kanal yapma inadında bir iktidar tarafından yönetiliyoruz.