Yerelde ,https için ,debian buster kurdum geçenlerde 64 bit,kurulurken tüm serverleri seçtim ama takıldım kaldım ,acaba yerel olduğundan mıdır@teraspy https için mi yoksa ssh ile erişim için mi kullanacaksın?

yerelde server kurduğunda sadece sen erişirsin https gerekli olmaz.Yerelde ,https için ,debian buster kurdum geçenlerde 64 bit,kurulurken tüm serverleri seçtim ama takıldım kaldım ,acaba yerel olduğundan mıdır![]()
Yok açmam artık çaylak ,kablonet nedeni ile ,100lük ip ye mi sokmuş ne,açamıyorum artık serveri (centos) ,ama debianda denemek istedimyerelde server kurduğunda sadece sen erişirsin https gerekli olmaz.
Lakin Serveri web e açacaksan gerekli tabiki.

Senin konunu yazdım sevgili @caylakpenguen eSayın @caylakpenguen hoşgeldiniz. @teraspy usta bana bahsetti dün bir konuda umarım forumu seversiniz.
