TOX3 için güvendiğim birisi var ve onun testini incelemiştim,sonra fiyatına bakınca,alırım demiştim+
Banggood ile aram çok iyi hatta 2022 başlarında ilk çıktığında Rockchip den yeni 3566 çıkınca
"X96 X6" hemen almıştım sanırım o zaman $ 120 gibi+%50 gibi de vergisi çıkmıştı
dak.1 gol 1 yaw;meret 5GHz görmüyordu!
başka sıkıntılar da çıkınca,çamura yattım;yorum attım iki tane(bozuldular!)zaten benim
yorumları kafadan siliyorlar
geri göndermede yapılamıyor,ancak adamlar kafadan bana paramı tamamen+vergisi ile geri ödediler!
Rockchip ler çok daha iyidir ama prof.cihazlar dır,herkese gelmiyor bu cihaz+yazılım da sıfırdır,uzak durun RK den
AllWinner hepten hikaye dir uzak durun bundan da!
bize AMLogic yetiyor şimdilik,en azından ucuz+ROM u da Rus/Ukraynalılar bir şekilde veriyorlar
G31 bana göre dandik ama alemin Kralı gibi lanse ediliyor yaw
bu seriden 51/52/57 olanlar harbi güzel,ama Generic Box larda yok,en ucuzunu alıp takıyorlar G31
Not;ancak TV ler de G51 oluyor çoğunlukla,bu bir tık daha iyidir! 52 de var bazı üst TV ler de
ama daha üstü yok,Sony bir ara Mali860 takıyordu ki bu bana göre hala en iyisi ,modeli oldukça eski
ama can dır
eski RK 3399 lar onun için süper resim verirlerdi!
bir G31 tutturdular 3 senedir aynı meret yaw
5x serisine çıkın kardeşim
L1 lisanslı bilmem ne cihaz çıkarıyorlar,bayağı pahalı ama 905X4 oluyor hadi bunu geçtim
ülen 52/57 filan serisi GPU taksanıza
Not;aklınzda olsun fazla atraksiyon v.s yapmıyorsanız haybeye Box filan sakın almayın!
Ancak TV ler deki bir başka sıkıntı RAM ler dandik 2Gb(3Gb olana da inanmayın sakın)
RAM e de yatırım yapmıyor çakallar
araba parasına TV satıyor,dandik H/W var üstünde,sonra Lisans Misans diyorlar
2Gb RAM nedir ülen,zaten sistem 1.4/1.6 yiyor gerisi tırt,GPU ları onun için 51/52
yapıyorlar ama kurtarmıyor
++
Hometec i düşündüm ama bana gelmez o cihaz,test de edemiyorum,ama fiyatı tatlı sayılır
bunun yerine CPU/GPU su çok çok daha iyi olan,Formuler Z-11 Pro MAX var,yazılımları da
düzgün diye biliyorum bunların,ancak ciddi pahalı! değermi o paraya bilemiyorum
onda da DVision yok,hoş DV ile işim olmaz benim ama yarın cihazı satacağım zaman
o su yok bu su yok deyip durur! TV de benim DV/Atmos/HLG cart curt var ama hiç izledinmi
diye sorarsanız,izlemedim valla,iptv sağolsun yaw vasat ve para verip NF izlemek yerine
server dan alayını izle 300/400 kağıda yıllık
bir de üreticiler epeyi aylardır yeni bir şey çıkarmıyorlar! habire 905x4+G31 abi bıktık bunlardan yaw
$ 50/60 yerine şöyle $100 kağıtlık veya 120/130 kağıtlık daha güçlü bir CPU+GPU lu box çıkarın