DELL Oyuncu Bilgisayarı 5899 TL!

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Bütçe kısıtlıydı en iyi opsiyon bu oldu. Bütçemin %40'ı GTX 1070 gitti :bilmiyomDeğiştirebilirsem 4k veya en azından 2k bir monitör almak istiyorum. 144hz çoğu zaman gerekli olmuyor.

144 FPS alınamadığı müddetçe bir artısı yok gibi geliyor bana.
Test etme imkanı bulamadım elbette ama, FPS ile Hertz ne kadar eşlenik giderse o kadar akıcı ve yumuşak oluyor.

elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
200
33
144hz monitörler çok gereksiz be hocam. Hele 4k 144hzler çıktı, onu destekleyecek donanım piyasada yok şuan.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
144hz monitörler çok gereksiz be hocam. Hele 4k 144hzler çıktı, onu destekleyecek donanım piyasada yok şuan.

İşte hocam, fps yakalayamadıktan sonra biraz öyle kalıyor. E spor oyunları için daha çok 144 hertz paneller. Profesyonel oyuncu değilseniz almanız zorunlu değil.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Laptop'un hiç bi serisi monsterda dahil hatta ailen de dahil oyuncu bilgisayarı olamaz oyuncu bilgisayarı sadece masaüstü pc olabilir leptoba bu kadar para verip paranızı boşa harcamayın..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz mi :) 60 hz mi iyi 144 hz kullanıyorum ve yağ gibi akıcı neye göre gereksiz dedin anlamadım

elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
200
33
Laptop'un hiç bi serisi monsterda dahil hatta ailen de dahil oyuncu bilgisayarı olamaz oyuncu bilgisayarı sadece masaüstü pc olabilir leptoba bu kadar para verip paranızı boşa harcamayın..

Gereksiz mi :) 60 hz mi iyi 144 hz kullanıyorum ve yağ gibi akıcı neye göre gereksiz dedin anlamadım

144hzden yararlanabilmek için fpsininde 144 olması lazım. monitör kaliteli olduğu için sana güzel geliyor ama tam performansını kullanamıyorsun.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
O zaman sende sıkıntı olmaz. Ama 4k için hala gereksiz. 2 x 2080ti ile 4k yüksek grafikli oyunlar 60ı zor görüyor.
Şöyle desek daha doğru olur, yeni nesil oyunlar 144k geçerken geçmiş oyunlar 60hz de destekliyor mesela pes 19 144hz alınca normalde akıcı olması lazımken kasıyor nedeni ise 60 hz

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Fps 144den fazla alıyorum yalnız
Şöyle desek daha doğru olur, yeni nesil oyunlar 144k geçerken geçmiş oyunlar 60hz de destekliyor mesela pes 19 144hz alınca normalde akıcı olması lazımken kasıyor nedeni ise 60 hz

Yeni nesil oyunlarda ultra ayarlarda RTX2080 falan yoksa 144Hz i geçmen kolay değil bence. Örnek vermek gerekirse Assassin's Creed Odyssey 1080p ortalama 70 FPS alıyorum. Monitör 144hz ama çıkamıyor ekran kartı.

LOL veya CS:GO gibi oyunlardan bahsediyorsan 240 FPS yine görürsün onda sıkıntı yok.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972

Müşteri için taşınabilirlik zorunlu ise alınabilir. Onun dışında önü yükseltmeye kapalı cihazlar zaten.
Ben dizüstü almayı düşünürken masaüstüne döndüm o yüzden. :sirit
Şimdi de ufaktan toplamaya başlıyorum. :hihi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972

144 FPS alabilecek bir kart varsa, 144 Hertz kullanılabilir.:sirit
Forumda benden başka donanım bilen insanlar görmem güzel oldu.:cak
Biraz belli edin kendinizi forumda. :kas:hihi

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Müşteri için taşınabilirlik zorunlu ise alınabilir. Onun dışında önü yükseltmeye kapalı cihazlar zaten.
Şimdi de ufaktan toplamaya başlıyorum. :hihi

Arkadaşım 14 bin verip alienware aldı sonuç 5 günden sonra yüzüne bakmıyor 14 bin bana verse 2060lı ekran kartı pc toplardım ona

Şimdi de ufaktan toplamaya başlıyorum. :hihi[

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

enrico

Yeni Üye
16 Ocak 2019
6

etme lütfen monster bu

Geri
Üst Alt