M
m.menguc
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hiç yoktan iyidir. MVA panel olsa tadından yenmezmiş.![]()
Bütçe kısıtlıydı en iyi opsiyon bu oldu. Bütçemin %40'ı GTX 1070 gitti

Hiç yoktan iyidir. MVA panel olsa tadından yenmezmiş.![]()
Bütçe kısıtlıydı en iyi opsiyon bu oldu. Bütçemin %40'ı GTX 1070 gittiDeğiştirebilirsem 4k veya en azından 2k bir monitör almak istiyorum. 144hz çoğu zaman gerekli olmuyor.
144hz monitörler çok gereksiz be hocam. Hele 4k 144hzler çıktı, onu destekleyecek donanım piyasada yok şuan.
Gereksiz mi144hz monitörler çok gereksiz be hocam. Hele 4k 144hzler çıktı, onu destekleyecek donanım piyasada yok şuan.
Laptop'un hiç bi serisi monsterda dahil hatta ailen de dahil oyuncu bilgisayarı olamaz oyuncu bilgisayarı sadece masaüstü pc olabilir leptoba bu kadar para verip paranızı boşa harcamayın..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gereksiz mi60 hz mi iyi 144 hz kullanıyorum ve yağ gibi akıcı neye göre gereksiz dedin anlamadım
Fps 144den fazla alıyorum yalnız144hzden yararlanabilmek için fpsininde 144 olması lazım. monitör kaliteli olduğu için sana güzel geliyor ama tam performansını kullanamıyorsun.
Fps 144den fazla alıyorum yalnız
Şöyle desek daha doğru olur, yeni nesil oyunlar 144k geçerken geçmiş oyunlar 60hz de destekliyor mesela pes 19 144hz alınca normalde akıcı olması lazımken kasıyor nedeni ise 60 hzO zaman sende sıkıntı olmaz. Ama 4k için hala gereksiz. 2 x 2080ti ile 4k yüksek grafikli oyunlar 60ı zor görüyor.
Fps 144den fazla alıyorum yalnız
Şöyle desek daha doğru olur, yeni nesil oyunlar 144k geçerken geçmiş oyunlar 60hz de destekliyor mesela pes 19 144hz alınca normalde akıcı olması lazımken kasıyor nedeni ise 60 hz
Laptop'un hiç bi serisi monsterda dahil hatta ailen de dahil oyuncu bilgisayarı olamaz oyuncu bilgisayarı sadece masaüstü pc olabilir leptoba bu kadar para verip paranızı boşa harcamayın..
Şöyle desek daha doğru olur, yeni nesil oyunlar 144k geçerken geçmiş oyunlar 60hz de destekliyor mesela pes 19 144hz alınca normalde akıcı olması lazımken kasıyor nedeni ise 60 hz
Müşteri için taşınabilirlik zorunlu ise alınabilir. Onun dışında önü yükseltmeye kapalı cihazlar zaten.
Ben dizüstü almayı düşünürken masaüstüne döndüm o yüzden.
Şimdi de ufaktan toplamaya başlıyorum.![]()
Müşteri için taşınabilirlik zorunlu ise alınabilir. Onun dışında önü yükseltmeye kapalı cihazlar zaten.
Ben dizüstü almayı düşünürken masaüstüne döndüm o yüzden.
Şimdi de ufaktan toplamaya başlıyorum.[
etme lütfen monster buLaptop'un hiç bi serisi monsterda dahil hatta ailen de dahil oyuncu bilgisayarı olamaz oyuncu bilgisayarı sadece masaüstü pc olabilir leptoba bu kadar para verip paranızı boşa harcamayın..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gereksiz mi60 hz mi iyi 144 hz kullanıyorum ve yağ gibi akıcı neye göre gereksiz dedin anlamadım