F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 28 Şub 2021 #15 Umut Barış' Alıntı: O lambanın yanında yuvarlak bir şey daha mı var? Fotoğrafta gördüm. Yansıma mı o? Genişletmek için tıkla ... Bende öyle gördüm sensör gibi
Umut Barış' Alıntı: O lambanın yanında yuvarlak bir şey daha mı var? Fotoğrafta gördüm. Yansıma mı o? Genişletmek için tıkla ... Bende öyle gördüm sensör gibi
İ Çevrimdışı İsmailornkk Yeni Üye 19 Mar 2020 22 29 28 Şub 2021 #16 Umut Barış' Alıntı: O lambanın yanında yuvarlak bir şey daha mı var? Fotoğrafta gördüm. Yansıma mı o? Genişletmek için tıkla ... Yansıma hocam
Umut Barış' Alıntı: O lambanın yanında yuvarlak bir şey daha mı var? Fotoğrafta gördüm. Yansıma mı o? Genişletmek için tıkla ... Yansıma hocam
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,960 28 Şub 2021 #17 İsmailornkk' Alıntı: Yansıma hocam Genişletmek için tıkla ... Kapının üstünde falan olmasın? Ya da diğer lamba ile bağlı olmasın?
İsmailornkk' Alıntı: Yansıma hocam Genişletmek için tıkla ... Kapının üstünde falan olmasın? Ya da diğer lamba ile bağlı olmasın?
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,842 28 Şub 2021 #18 İsmailornkk' Alıntı: Yok hocam dairenin içerisinde antreye takmışlar sensörlü markası erkled sensörlü Sensörünü bulamadım çıkarttım arkasında yoktu Genişletmek için tıkla ... Bu sorun genelinde var. Benim evimde de var. Gece en ufak ışık farkında bile yanıyor. Benim kullandığım resimdeki lamba
İsmailornkk' Alıntı: Yok hocam dairenin içerisinde antreye takmışlar sensörlü markası erkled sensörlü Sensörünü bulamadım çıkarttım arkasında yoktu Genişletmek için tıkla ... Bu sorun genelinde var. Benim evimde de var. Gece en ufak ışık farkında bile yanıyor. Benim kullandığım resimdeki lamba