Daewoo 50DA75UA11 50" 126 Ekran Tv Ön İnceleme

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
478
35
Merhaba hocam bu tv yi düşünüyorum da tavsiye eder misiniz? Hâlâ kullanıyormusunuz? Birde hareketli sahnelerde ghosting durumu falan nasıl?
Merhaba. Evet halen kullanıyorum. Ağırlıklı olarak youtube kullanıyorum. Android ekranı biraz ağır ama iş görüyor. İş görmez hale gelince mi box tarzı alet alırım diye düşünüyorum.

M Çevrimdışı

mcakal

Yeni Üye
18 Haz 2019
5
42
Merhaba. Evet halen kullanıyorum. Ağırlıklı olarak youtube kullanıyorum. Android ekranı biraz ağır ama iş görüyor. İş görmez hale gelince mi box tarzı alet alırım diye düşünüyorum.
Hocam karma panel çıkma ihtimali var mı bu modelin? Hkc fsa panel demişsiniz hepsi mi öyle?

M Çevrimdışı

mcakal

Yeni Üye
18 Haz 2019
5
42
Bilmiyorum hocam.
Hocam hareketli sahneler de performansı iyi mi? Bazı yerler de hareketli sahnelerde mide bulantısı yapacak kadar kötü diyenler olmuş. Küçük bi video atmanız mümkün mü? Sıkıntı yok derseniz sipariş vereceğim de bi iki güne. (Bir de duvar askı aparatı çıkıyor mu kutudan.)

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
478
35
Hocam hareketli sahneler de performansı iyi mi? Bazı yerler de hareketli sahnelerde mide bulantısı yapacak kadar kötü diyenler olmuş. Küçük bi video atmanız mümkün mü? Sıkıntı yok derseniz sipariş vereceğim de bi iki güne. (Bir de duvar askı aparatı çıkıyor mu kutudan.)
Malesef. Evden uzağım. Bir buçuk ay sonra eve döneceğim. Aski aparatını servis gelirken getiriyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt