Ç
Çağatay Cihan
Aktif Üye
- 22 Ara 2021
- 79
- 33
Adem Helvacı abi bir konuda bilgine ihtiyacım var 22.10.2021 tarihinde opelden yedek parça siparişi geçtik iş emri açıldı ve fiyat sabitlendi. Yılbaşından önce parçanız gelmiş diye aradılar aracı bıraktım ertesi gün parça yırtık çıktı yenisini sipariş ettik dediler gidip aracı aldım. Buraya kadar bir problem yok fakat bugün bana whatsapptan mesaj atıp parçanız geldi ve kaporasını 22.10.2021 tarihinde ödediğim için kalan 2993 tl yerine 4000 tl ödemem gerektiğini kur farkından dolayı bana fiyat artışı olduğunu ve en fazla bu kadar indirim yapabileceklerini yazdıkları bir mesaj geldi. Kendileriyle görüştük fakat hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Bu konu hakkında ne yapılabilir sizce.
Elimde iş emri ve fiyatın yazdığı belge var kapora belgende elimde. Bunları özelden isterseniz yollayabilirim annemin adına olduğundan buraya koymadım.
Opelin genel merkezini arayıp talepte bulunduk oradan 2 iş günü içinde olumlu yada olumsuz dönüş olacakmış.
Elimde iş emri ve fiyatın yazdığı belge var kapora belgende elimde. Bunları özelden isterseniz yollayabilirim annemin adına olduğundan buraya koymadım.
Opelin genel merkezini arayıp talepte bulunduk oradan 2 iş günü içinde olumlu yada olumsuz dönüş olacakmış.