Çok Önemli (Bağış veya Yardım)

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Bu günlerde tanıştığım birinden bahsedeceğim sizlere kendisi kanser hastası ve bir bacağını kaybetmiş bu hastalıkta bugün ise çok moralsiz olduğunu gördüm ve nedenini sordum ölsemde kurtulsam diye laflar ediyordu o bu hastalıkla savaşırken onun borçları ölümü kurtuluş olarak görüyor kahroldum kendimden ve insanlığımdan utandım 4.600 lira borcu var ve aldığı ilaçlar kanser ilaçlarıymış fakat sürekli bu konuda sıkıştırıyorlarmış onu ben elimden geleni yapacağım bu konuda o kişide yapmış ama nafile kimse cevap vermemiş ben burayı ailem olarak gördüğüm için mesaj attım lütfen bir şeyler yapalım o kişiye umut olalım burasının gücünü lütfen gösterelim 4.600 bizler için büyük değil ama o kişi için ödeyemediği için ölümü göze almak rahat yaşayamamak biz görevimizi yapalım

veya bir yerlere duyuralım bu konuyu lütfen sadece birşey yapalım

WDY59E.png

gizlilik açısından onun bilgisi olmadığı için gizledim özelden ulaşmak isteyen varsa bilgileri atacağım yeter ki birşeyler yapalım

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Helenmirren Helenmirren, yardim ve bagis toplamak izne tabidir.
Hesap acalim kararinca birsey toplayalim dersek. Biri cikar sikayet ederse basimiza is acariz.

Arkadasimizin kendine ait hesap numarasi varsa daha iyi olur.
Hem yardimlar dogrudan ona ulasir
Hemde baskasinin yardiminin sorumlugunu tasimak zorunda kalmayiz. :ok

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Hesap acalim kararinca birsey toplayalim dersek. Biri cikar sikayet ederse basimiza is acariz.

ben alayım istersen abi veya bizzat seni görüştüreyim olur mu

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189

Sota Sota hocam bu konu için özelden görüşelim faydalı olmak istiyorum bende.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Mazda Garaj forumunda buna benzer bir konu açmıştık... Sota Sota nın bahsetmiş olduğu gibi açıktan yardım vs. toplamak hem izne tabi hem de prosedürü uzun ve zor. Biz şu şekilde yaptık; Yardım edilecek kişinin isminin bazı harflerini anlaşılmayacak şekilde kodlayarak İban numarası paylaştık, isteyenler o iban numarasına yardımda bulundu. İsim kodlamamızın sebebi de; iban numarası girince çıkan ismin doğruluğundan emin olmak içindi.

Misal;

A*du**a*ma* Se*v*i*i

İban; 999999999.....

Gibi

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Bahsi geçen kişi vefat etti 2 gün önce elimden geleni yaptım ama son zamanlarda kötüleştiği haberini almıştım çok acılar çekti umarım dinmiştir acıları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada maalesef ki yardım hiç almadım bazı arkadaşlar edeceğiz dediler bende bu kişiye ilettim ve çok sevinmişti kendisi ama yardımlar gelmeyince kötüleşti bende gücüm yettiğince yapmaya çalıştım ama olmadı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt