- 7 Ocak 2018
- 471
Bu günlerde tanıştığım birinden bahsedeceğim sizlere kendisi kanser hastası ve bir bacağını kaybetmiş bu hastalıkta bugün ise çok moralsiz olduğunu gördüm ve nedenini sordum ölsemde kurtulsam diye laflar ediyordu o bu hastalıkla savaşırken onun borçları ölümü kurtuluş olarak görüyor kahroldum kendimden ve insanlığımdan utandım 4.600 lira borcu var ve aldığı ilaçlar kanser ilaçlarıymış fakat sürekli bu konuda sıkıştırıyorlarmış onu ben elimden geleni yapacağım bu konuda o kişide yapmış ama nafile kimse cevap vermemiş ben burayı ailem olarak gördüğüm için mesaj attım lütfen bir şeyler yapalım o kişiye umut olalım burasının gücünü lütfen gösterelim 4.600 bizler için büyük değil ama o kişi için ödeyemediği için ölümü göze almak rahat yaşayamamak biz görevimizi yapalım
veya bir yerlere duyuralım bu konuyu lütfen sadece birşey yapalım
gizlilik açısından onun bilgisi olmadığı için gizledim özelden ulaşmak isteyen varsa bilgileri atacağım yeter ki birşeyler yapalım
veya bir yerlere duyuralım bu konuyu lütfen sadece birşey yapalım
gizlilik açısından onun bilgisi olmadığı için gizledim özelden ulaşmak isteyen varsa bilgileri atacağım yeter ki birşeyler yapalım