ClasTube Uygulaması için Reklam

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,573
Çok global olacak hep coniler ingilizler indirecek sanki Türkçe dil olmadığı için kaldırdım :kiskis

Geliştirici Türk dil ingilizce global takılıyor global olarak tutmaz bu Türkçe dil olacak.

Yorumlara bakbakalım Türkler mi yorum yazmış coniler mi içerde tutarsa tutar.

Ama dil ingilizce olunca çoğu kişi kaldırıyor uygulamayı ..
Türkçe olmadığı için telefonda boşuna yer işgal etmesin diye maalesef ben de sildim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Türkçe olmadığı için telefonda boşuna yer işgal etmesin diye maalesef ben de sildim.
İbrahim bana kızıyordur şimdi fazla eleştirdim ama kocaman İbrahim Yakar yazıyor :kiskis

Uygulamayı indiren İbrahim diye görünce Türkçe uygulama sanıyor hevesi kursağında kalıyor..

Bence global arayışından önce içerde belirli bir başarıya ulaşılmalı sonra global için çalışmalı.

Dil Türkçe olacak içeride merkez de bir başarı hedefe ulaşınca global için ayrı bir çalışma yapılır.

Benim görüşüm bu yönde By_Trol By_Trol Hocam İbrahim bunları dikkate almalı global için erken..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,890
48
Şimdi çaba güzel ancak ülkemizde üretilen bir eserin türkçe desteği olmaması çok üzücü
Bu ürünü Vanced yerine niye kullanalım
Bu girişim yasal mı zira bunun youtube da paralısı var
Kolay gelsin

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Tanıtım videosu çekimleri bugün bitti

Bütün yorumları okuyorum ve hepsine saygı duyuyorum. Kısa zamanda açıklamalar yapacağım ve yorumlara cevap vereceğim.

126e9a44189d1323d.jpg
273b1a4593fa92562.jpg
3c85f4a589565f556.jpg

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@TC Yıldırım hocam dediklerin ile birlikte yeni özellikler eklendi. 4 gün sonra yeni güncelleme yayınlanacak işlerim erken biterse 3 gün sonra. Abone, tema, Türkçe vs özellikler

Geri
Üst Alt