ClasTube Uygulaması için Reklam

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Oturum açılmıyor kanala tıkladığında videolar sekmesi yok shorts da yok .

Ön panelde tek reklam her zaman var tek iyi yeri arka planda ses geliyor çalışıyor .

Birde video içi reklam çıkmıyor oturum açamıyorsam abone olduğum kanalı takip edemiyorsam.

Bildirimler gelmiyorsa reklam olmamasının da pek esprisi kalmıyor .

Youtubeden video çeken videoları reklamsız izlemek isteyenler için idare eder..

Reklam yok ama youtube de olan özellikler yok kırpılmış ama güzel uygulama ..

Eksikleri tamamlanırsa oturum açma gibi youtube özellikleri çalışırsa olur ..
Dediklerini arkadaşlarla paylaştım
Abone olma olayı var (takip etme olayı var) shorts olayını biz tavsiye etmiyoruz. Çünkü amacımız sadece videolara yönelik bildirim kısmı için ise Firebase sistemi kullanıyoruz. Güncelleme ve diğer olaylar olduğunda topluca bildirim atıyoruz.

Mail ne peki? Ne diyorlar?

Screenshot_20220615-152659_Kiwi-Browser.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Class Tube mu? Vanced Tube mu? Tanıtım metninde hata var sanki. 👀
Hata yok küçük bir reklam hilesi Vanced algısı onun gibi Vanced desteği de sona eriyor.

Oturum açma gibi özelllikler gelirse bu uygulama kullanışlı olabilir bu hali ile demo gibi..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dediklerini arkadaşlarla paylaştım
Abone olma olayı var (takip etme olayı var) shorts olayını biz tavsiye etmiyoruz. Çünkü amacımız sadece videolara yönelik bildirim kısmı için ise Firebase sistemi kullanıyoruz. Güncelleme ve diğer olaylar olduğunda topluca bildirim atıyoruz.

Screenshot_20220615-152659_Kiwi-Browser.jpg
Uygulama üzerinden youtube da oturum açamıyorum nasıl bir kanala abone olurum abone olamıyorsun :kiskis

sadece videoları açıyorsun video aratyorsun gerisi nerde ibo sen bu uygulamayı kullandn mı hiç :haha

Umut Barış Umut Barış hocam bu uygulamayı indir incele bakalım kırpılmış özellliksiz youtube olarak beğenecekmisin .

Video izleme uygulaması sadece youtube videoları izlemeye yarayan uygulama youtubedeki işlevler kullanılmıyor

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Uygulama üzerinden youtube da oturum açamıyorum nasıl bir kanala abone olurum abone olamıyorsun :kiskis

sadece videoları açıyorsun video aratyorsun gerisi nerde ibo sen bu uygulamayı kullandn mı hiç :haha

Umut Barış Umut Barış hocam bu uygulamayı indir incele bakalım kırpılmış özellliksiz youtube olarak beğenecekmisin .

Video izleme uygulaması sadece youtube videoları izlemeye yarayan uygulama youtubedeki işlevler kullanılmıyor
Abone olduğun kişiler şurada görünüyor;
Library > subscription
Geçmiş videolar için ise;
Library > History

Screenshot_20220615-172010_ClasTube.jpg

Screenshot_20220615-171852_ClasTube.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Videolar güncel olsa onlaarda güncel değil Adem Abinin kanala girdim en güncel video iki hafta öncesine ait
Abone olduğun kişiler şurada görünüyor;
Library > subscription
Geçmiş videolar için ise;
Library > History

Screenshot_20220615-172010_ClasTube.jpg

Screenshot_20220615-171852_ClasTube.jpg
Abone olduğum kanalları aratacağım bulacağım ordan ekleyip de e yorum yapmak istedim içeriğe ne olacak. :kiskis

Bende youtube vanced yüklü onunla devam senin uygulamayı da takip edeceğim gelişmelere göre bakarız..

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Videolar güncel olsa onlaarda güncel değil Adem Abinin kanala girdim en güncel video iki hafta öncesine ait

Abone olduğum kanalları aratacağım bulacağım ordan ekleyip de e yorum yapmak istedim içeriğe ne olacak. :kiskis

Bende youtube vanced yüklü onunla devam senin uygulamayı da takip edeceğim gelişmelere göre bakarız..
Gelişecek hocam :clap sende bebeğe emekleme koş diyorsun :ara2 aya farklı şekilde olacak

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Eline sağlık
Türkçe değil ayarı var da ben mi bulamadım. Sayfalarda reklam da var.
Türkçe dil desteği yok hocam global olması için tr izin vermedik

Sota Sota Başkan Harikasın Reklam süper olmuş Forumdaki ilk reklam galiba :kiskis

162a9f2488698d.gif
Eline koluna sağlık sota başkan

Yeni güncelleme ile eklenecek özellikler;
Shorts, üyelik sistemi, uygulama içi 'donma sorunları düzenleniyor' bildirim sistemi.
Tema, bug optimasyonları

Moderatör tarafında düzenlendi:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
global olması için tr
Çok global olacak hep coniler ingilizler indirecek sanki Türkçe dil olmadığı için kaldırdım :kiskis

Geliştirici Türk dil ingilizce global takılıyor global olarak tutmaz bu Türkçe dil olacak.

Yorumlara bakbakalım Türkler mi yorum yazmış coniler mi içerde tutarsa tutar.

Ama dil ingilizce olunca çoğu kişi kaldırıyor uygulamayı ..

Geri
Üst Alt