I
ibrahimykr1
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Genel isim vanced hocam lakin app ismi ClasTubeClass Tube mu? Vanced Tube mu? Tanıtım metninde hata var sanki.![]()
Genel isim vanced hocam lakin app ismi ClasTubeClass Tube mu? Vanced Tube mu? Tanıtım metninde hata var sanki.![]()
Orada biraz karmaşa olmuş gibi.Genel isim vanced hocam lakin app ismi ClasTube

Editledim hocam. Az önce webbarazziden mail geldi e-faturaymış. Mail çektim ne iş diye adam demez mi biz ekşi sözlüğün reklam işlerini yapıyoruz.Orada biraz karmaşa olmuş gibi.![]()
Mail ne peki? Ne diyorlar?Editledim hocam. Az önce webbarazziden mail geldi e-faturaymış. Mail çektim ne iş diye adam demez mi biz ekşi sözlüğün reklam işlerini yapıyoruz.
Dediklerini arkadaşlarla paylaştımOturum açılmıyor kanala tıkladığında videolar sekmesi yok shorts da yok .
Ön panelde tek reklam her zaman var tek iyi yeri arka planda ses geliyor çalışıyor .
Birde video içi reklam çıkmıyor oturum açamıyorsam abone olduğum kanalı takip edemiyorsam.
Bildirimler gelmiyorsa reklam olmamasının da pek esprisi kalmıyor .
Youtubeden video çeken videoları reklamsız izlemek isteyenler için idare eder..
Reklam yok ama youtube de olan özellikler yok kırpılmış ama güzel uygulama ..
Eksikleri tamamlanırsa oturum açma gibi youtube özellikleri çalışırsa olur ..
Mail ne peki? Ne diyorlar?
Hata yok küçük bir reklam hilesi Vanced algısı onun gibi Vanced desteği de sona eriyor.Class Tube mu? Vanced Tube mu? Tanıtım metninde hata var sanki.![]()
Uygulama üzerinden youtube da oturum açamıyorum nasıl bir kanala abone olurum abone olamıyorsunDediklerini arkadaşlarla paylaştım
Abone olma olayı var (takip etme olayı var) shorts olayını biz tavsiye etmiyoruz. Çünkü amacımız sadece videolara yönelik bildirim kısmı için ise Firebase sistemi kullanıyoruz. Güncelleme ve diğer olaylar olduğunda topluca bildirim atıyoruz.
![]()

Abone olduğun kişiler şurada görünüyor;Uygulama üzerinden youtube da oturum açamıyorum nasıl bir kanala abone olurum abone olamıyorsun
sadece videoları açıyorsun video aratyorsun gerisi nerde ibo sen bu uygulamayı kullandn mı hiç
Umut Barış hocam bu uygulamayı indir incele bakalım kırpılmış özellliksiz youtube olarak beğenecekmisin .
Video izleme uygulaması sadece youtube videoları izlemeye yarayan uygulama youtubedeki işlevler kullanılmıyor
Abone olduğum kanalları aratacağım bulacağım ordan ekleyip de e yorum yapmak istedim içeriğe ne olacak.Abone olduğun kişiler şurada görünüyor;
Library > subscription
Geçmiş videolar için ise;
Library > History
![]()
![]()
Gelişecek hocamVideolar güncel olsa onlaarda güncel değil Adem Abinin kanala girdim en güncel video iki hafta öncesine ait
Abone olduğum kanalları aratacağım bulacağım ordan ekleyip de e yorum yapmak istedim içeriğe ne olacak.
Bende youtube vanced yüklü onunla devam senin uygulamayı da takip edeceğim gelişmelere göre bakarız..
sende bebeğe emekleme koş diyorsun
2 aya farklı şekilde olacakyetti gayriii noliyi la burda
üstümüze düşeni seve seve yaparız.
Eline sağlıkGelişecek hocamsende bebeğe emekleme koş diyorsun
2 aya farklı şekilde olacak
Türkçe dil desteği yok hocam global olması için tr izin vermedikEline sağlık
Türkçe değil ayarı var da ben mi bulamadım. Sayfalarda reklam da var.
Eline koluna sağlık sota başkan
Çok global olacak hep coniler ingilizler indirecek sanki Türkçe dil olmadığı için kaldırdımglobal olması için tr