- 23 Kas 2017
- 21,011
Kısa bir video, herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ado' Alıntı:Bir yıldan fazla süre dikkatimi çeken bir çok konuda imza verdiğim, bir ay kadar önce tüm takip unsurlarından çıkıp programından da ayrıldığım uygulama veya oluşumdur bu change.org
Facebook gibi mecralarda da Lösemi vs tarzı hastalıklara karşı bulunulan yardım taleplerini istisnai durumlarda dikkate almıyor ve hatta haftada 1-2 kere dışında bu mecraya dahi girmemeyi tercih ediyorum.
Global dünyada yapılan hiç bir şey sebebsiz değil. Atılan her adımda mutlaka SEBEP/SONUÇ ilişkisi aramak durumunda kalıyor ve bu art niyetli aktivistler nedeniyle de ister istemez insanlığımızı yitirip robotik hareketlilere dönüyoruz.
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Bir yıldan fazla süre dikkatimi çeken bir çok konuda imza verdiğim, bir ay kadar önce tüm takip unsurlarından çıkıp programından da ayrıldığım uygulama veya oluşumdur bu change.org
Facebook gibi mecralarda da Lösemi vs tarzı hastalıklara karşı bulunulan yardım taleplerini istisnai durumlarda dikkate almıyor ve hatta haftada 1-2 kere dışında bu mecraya dahi girmemeyi tercih ediyorum.
Global dünyada yapılan hiç bir şey sebebsiz değil. Atılan her adımda mutlaka SEBEP/SONUÇ ilişkisi aramak durumunda kalıyor ve bu art niyetli aktivistler nedeniyle de ister istemez insanlığımızı yitirip robotik hareketlilere dönüyoruz.
İnternet yaygınlaştığından beri (özellikle akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla) şirketler ve devletler veri madenciliğine doğru evrilmeye başladı.
Verinin artık para edeceğini ve koz olabileceğini gördüler.
Kimisi erken gördü kimisi geç.
Özellikle Çin ve ABD arasındaki sürtüşmeler bunu ayyuka çıkarmaya başladı.
En basit uygulama bile bugün kaç tane izin istiyor.
Artık gizlilik yok gibi birşey.
Bu gidişat ne zaman sonlanır bilemiyorum.
Resmen soğuk savaşın içindeyiz.
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:İnternet yaygınlaştığından beri (özellikle akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla) şirketler ve devletler veri madenciliğine doğru evrilmeye başladı.
Verinin artık para edeceğini ve koz olabileceğini gördüler.
Kimisi erken gördü kimisi geç.
Özellikle Çin ve ABD arasındaki sürtüşmeler bunu ayyuka çıkarmaya başladı.
En basit uygulama bile bugün kaç tane izin istiyor.
Artık gizlilik yok gibi birşey.
Bu gidişat ne zaman sonlanır bilemiyorum.
Resmen soğuk savaşın içindeyiz.
Gidişatın son bulması teknik olarakmümkün değil
WP kullanmamayı tercih ediyormusunuz veya ediyormuyum? Hayır
Peki wp uygulamasını telefona kurduğumuzda ilk onay ekranında hangi erişim izinlerini istiyor hiç baktınızmı?
Hangi gizlilik? Kendi elimizle veriyoruz her bilgiyi zaten.
Muratti' Alıntı:Çok şey yapmamak lazım.
Jeopol' Alıntı:Insanlarin yanildigi nokta buradan imza toplayinca karar cikacak zannetmesi.
Burada sadece bakin bu kadar imza topladim, beni dikkate almalisiniz diyebilirsiniz. Isterseniz bir milyar imza toplayin karar vericiler son sozu soyler.
bu gizli değil aynı videoVideoyu gizli yapmış sahibi nedense
bu gizli değil aynı video
Eyle deme agamTürkiye'de toplum güdüleme işini şimdilik dizilerle yapıyorlar...
Ders alınmayan tarih tekerrür ediyor yani.