teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Teşekkür ederim serkan, ramo ile senin sayende ch341 sahibi olmuş oldumeline saglık alladdın abı bozulan arkadaslarada yol gostermiş oldun
Teşekkür ederim serkan, ramo ile senin sayende ch341 sahibi olmuş oldumeline saglık alladdın abı bozulan arkadaslarada yol gostermiş oldun
Teşekkür ederim ,o duyguyu anlatamam doğrusu ,iş bitince beni görmek lazımdıÖncelikle elinize sağlık teraspy dostum ama benim algıladım arızalı bir ürünle uğraşıp çalışması için uğraşmak çalıştığında verdiği mutluluğun tadına varmak olduğudur...
Emekli için 100 tl iyi para şimdi ,en azından çöp olmaktan kurtuldu umutYenisi 100 kağıt, mecburen aldım oradan biliyorum. Dolar rekora koşmayı bırakırsa en gelişmişini de alırız elbet. ?
Aşağıdaki yazılımla yükleniyor(muş) tabii bir zamanlar mevcut olan mini programlayıcı yapmak veya almak gerekir sanırım (bunu eskiden ne kullanırdım )
Bu arada virüssüz versiyondur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim ,asıl tam tanıyan uygulama aşağıdaki ,fakat sanırım kendi programlayıcılarını kullanıyor sadece ,deneme yapmadım ben elimdeki programlayıcılar ileteşekkür ederim hocam deneyeceğim.
Aynen öyle.Emekli için 100 tl iyi para şimdi ,en azından çöp olmaktan kurtuldu umut
Düzgün çalışmak için ihtiyacınız olan:
- Sürücüler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Yazılım (kurulum olmadan)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veya Yazılım (kurulum ile - sağ oka tıklayın)
To work properly you need:
- drivers
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Software (without installation)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.or Software (with installation -click on the right arrow )
yokoono master what programmer are you using for nandflashTo work properly you need:
- drivers
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Software (without installation)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.or Software (with installation -click on the right arrow )
ThanksRT809H.
Oooo,do you need an apprentice the price is 5000 TL in TurkeyRT809H.