Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kalplerimiz karşılıklıymış ben de tam sana yazmıştımMüsait olunca çekerim abi sen iste Adem Helvacı burdaki aileden sime olarak teraspy ve seni tanıyorum.
Yahu videoda sen zaten kendin söyleyeceksin ya ''Ben tavsiyeforumdan Koro96'' diye, ben niye yazayımDestur şimdi yazdım daha çekerim birazdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Whatsaptan atarım ustacım ama videoyu yaparken kullanıcı adlarınıda yazarsan iyi olur
He tamam bak aklıma gelmedi değil ha tamam birazdan çekecem 3 koli ilaç var onları açayım bizim Patron efendi de hey heyleri üstünde.Yahu videoda sen zaten kendin söyleyeceksin ya ''Ben tavsiyeforumdan Koro96'' diye, ben niye yazayım
Söyle o patronuna, ''Emekçi sınıfının sana selamı var'' de o anlarHe tamam bak aklıma gelmedi değil ha tamam birazdan çekecem 3 koli ilaç var onları açayım bizim Patron efendi de hey heyleri üstünde.
ben çekildim ihale sizindir.Evet arkadaşlar sevgili F fikoloji , tarık uğur ve ramchomania ile yakışıklı oğlundan videoları aldım.
Yok mu arttıran?
Evet yardım edebileceğin bir konu var, Yapmak istediğimiz bu video için katkıda bulunabilirsinwala hemen yakalamışsın adem hocam ,
iş arasında arada bakıyorum yardım edebileceğim bişey varmı diye .
yoksa çıkıyorum hemen
Size baskı yok ustacım, Sakıncalılar uzak dursunben çekildim ihale sizindir.
Elimde kalacak bir gün ama ne zaman uzun müddetler yazmasam bilinki firarım.Söyle o patronuna, ''Emekçi sınıfının sana selamı var'' de o anlar
Işık yüzünden biraz tost makinesi kıvamında olmuş abi )) ama zor işlermiş saygılarPaşam, çekim gayet güzel olmuş, Vurguladığın konu da gayet yerinde olmuş