Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Kalplerimiz karşılıklıymış ben de tam sana yazmıştımMüsait olunca çekerim abi sen iste![]()
Adem Helvacı burdaki aileden sime olarak
teraspy ve seni tanıyorum.
![]()

Yahu videoda sen zaten kendin söyleyeceksin ya ''Ben tavsiyeforumdan Koro96'' diye, ben niye yazayımDestur şimdi yazdım daha çekerim birazdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Whatsaptan atarım ustacım ama videoyu yaparken kullanıcı adlarınıda yazarsan iyi olur![]()

He tamam bak aklıma gelmedi değil ha tamam birazdan çekecem 3 koli ilaç var onları açayım bizim Patron efendi de hey heyleri üstünde.Yahu videoda sen zaten kendin söyleyeceksin ya ''Ben tavsiyeforumdan Koro96'' diye, ben niye yazayım![]()
Söyle o patronuna, ''Emekçi sınıfının sana selamı var'' de o anlarHe tamam bak aklıma gelmedi değil ha tamam birazdan çekecem 3 koli ilaç var onları açayım bizim Patron efendi de hey heyleri üstünde.

ben çekildim ihale sizindir.Evet arkadaşlar sevgili F fikoloji ,tarık uğur ve
ramchomania ile yakışıklı oğlundan videoları aldım.
Yok mu arttıran?![]()

Evet yardım edebileceğin bir konu var, Yapmak istediğimiz bu video için katkıda bulunabilirsinwala hemen yakalamışsın adem hocam ,
iş arasında arada bakıyorum yardım edebileceğim bişey varmı diye .
yoksa çıkıyorum hemen![]()

Size baskı yok ustacım, Sakıncalılar uzak dursunben çekildim ihale sizindir.![]()

Elimde kalacak bir gün ama ne zaman uzun müddetler yazmasam bilinki firarım.Söyle o patronuna, ''Emekçi sınıfının sana selamı var'' de o anlar![]()

Işık yüzünden biraz tost makinesi kıvamında olmuş abiPaşam, çekim gayet güzel olmuş, Vurguladığın konu da gayet yerinde olmuş![]()
)) ama zor işlermiş saygılar