Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
fotoğrafta oynama yapacak kadar fotoğraf bilgimiz olsaydı keşke, filtre çıktı fotolar bozuldu üstadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kesinlikle destekliyorum bu fikri, kendi yaptığımız yemeklerle akalalı görsel ve tariflerinin paylaşımları özellikle genç ve bekar arkadaşlara çok faydalı olur hemdr yeni şeyler denemeyi sevenlere ilham verir
örneğin ; alt konularda gezdim gördüm yedim gibi resimli paylaşımların yapıldığı bir bölüm olabilir . gezdiğimiz/yaşadığımız şehirlerdeki fiyat/performans mekan tavsiyeleri olabilir, nerede ne yenir gibi soru/cevap bir bölüm olabilir.![]()
Biri bokeh mi dedi?Bokeh güzel olmuş.
Canım simit çekti şimdi.![]()
Google linkini paylaşta bakalım hocam yorumlarınaUkalalık olmasın, Google 7 inci seviye yerel rehber, Usta yorumcu, Usta bilirkişi, Uzman fotoğrafçı ve Acemi öncüyüm
Acaip gezer, çok yer içer, çok pis eleştiririm
Bölümün aktif olacağını düşünüyorum![]()
Google linkini paylaşta bakalım hocam yorumlarına
hocam yorumların birazına göz gezdirdimde ölüdeniz otelleri cinnet geçirttirmiş senin gibi sabırlı adamaBöyle bir özellik varmış sen yazınca arayıp buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
örneğin ; alt konularda gezdim gördüm yedim gibi resimli paylaşımların yapıldığı bir bölüm olabilir . gezdiğimiz/yaşadığımız şehirlerdeki fiyat/performans mekan tavsiyeleri olabilir, nerede ne yenir gibi soru/cevap bir bölüm olabilir.![]()
hocam yorumların birazına göz gezdirdimde ölüdeniz otelleri cinnet geçirttirmiş senin gibi sabırlı adama![]()