Hayır bu canon 650 D ile çekildi. Bir üst fotoda ki rottweiler Xiaomi ile çekildiGüzel çıkmış, Xiaomi ile mi çekildi?
İki üstte paylaştığım kare de; 650 D ile çekildi... Fiyatına ve segmentine göre güzel makine, DSLR'ye geçecek olanlara tavsiye ederim...Hayır bu canon 650 D ile çekildi. Bir üst fotoda ki rottweiler Xiaomi ile çekildi
Aşk olsun hocam bu kadar gelmişsiniz.Bir çay içmeye beklerdim .bir daha ki sefere mutlaka bekliyorum hocam.Balkan yerleşkesi Bilgi işlem daire başkanlığındayım hocam .
kaynana baldız hanım ben 2 de arkadaş geldik zaman kısıtım vardı düşün Meriç e karaağaça, kapalı çarşıya, kapıya gitmedim bile içmiş kadar oldum teşekkürlerAşk olsun hocam bu kadar gelmişsiniz.Bir çay içmeye beklerdim .bir daha ki sefere mutlaka bekliyorum hocam.Balkan yerleşkesi Bilgi işlem daire başkanlığındayım hocam .
kaynana baldız hanım ben 2 de arkadaş geldik zaman kısıtım vardı düşün Meriç e karaağaça, kapalı çarşıya, kapıya gitmedim bile içmiş kadar oldum teşekkürler
Merhaba bir sürü resim yükleme sitesi arasından en sevdiğimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.şu an için piyasanın en iyisidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.de 20MB'a kadar GIF, JPG, PNG, ICO, SVG türünde resim dosyaları yüklenebilir.
Çok hızlı ve kullanışlı sadelikten yana bir tasarımı var.
Sitenin ana sayfasında sorun var herhalde,bende ana sayfa eğer F11 basarsam tam olarak geliyor,yoksa üstten yarım çıkıyor,Merhaba bir sürü resim yükleme sitesi arasından en sevdiğimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.şu an için piyasanın en iyisidir.