Bahsettiğiniz özellik tam olarak nedir?
Ekrana farklı yönlerde yapılan kaydırma hareketleri ne uygulama arayabilirsiniz ya
Mesela aşağı kaydırma YouTube aç
Sağa kaydırma x uygulamayi aç vb gibi
Cihaz sıfır hocam, fotosunu atayimOnu yapmanızı sağlayan uygulama ne ise onu bulup sıfırlamayı deneyin.
Uygulama verilerini temizlemeyi, önbelleği temizlemeyi vs.
Cihaz sıfır hocam, fotosunu atayim
Fiyat performans ürünü , yerli malı. Tavsiye ederim herkese, öyle deme;)O zaman Casper'dan yardım isteyin.
Bana kalırsa Casper kullanmayın.
Dün tazecik yeni geldiU URANÜS, cihazi alali nekadar oldu.
ilk aldiginiz bu ozellik calisiyormuydu.
Ekrana farklı yönlerde yapılan kaydırma hareketleri ne uygulama arayabilirsiniz ya
Mesela aşağı kaydırma YouTube aç
Sağa kaydırma x uygulamayi aç vb gibi
Az önce bir şey keşfettim,fabrika ayarlarına çekin ya da orijinal yazılımıdan format..
önemli verilerinizi yedekleyin, sonra fabrika ayarlarını deneyin.. garantisi varsa root atmayın.. düzelmesi lazım..Az önce bir şey keşfettim,
Bekleme modundayken ( ekran kilidi olan mod) kaydırma yapınca ilişkilendirilmiş olan uygulamaları açıyor; bu biraz saçma olmuş.
Masa üzerinde açmıyor, ekran kilitliyken açıyor; ancak ekran kilitli olduğundan ekranı açmadan uygulamayi göremiyorum.
Bu normal bir şey midir yoksa yazılımsal bir hata mı var acaba?
Cihaz yenı oldugu ıcın kesın bırsey demek dogru olmaz.Az önce bir şey keşfettim,
Bekleme modundayken ( ekran kilidi olan mod) kaydırma yapınca ilişkilendirilmiş olan uygulamaları açıyor; bu biraz saçma olmuş.
Masa üzerinde açmıyor, ekran kilitliyken açıyor; ancak ekran kilitli olduğundan ekranı açmadan uygulamayi göremiyorum.
Bu normal bir şey midir yoksa yazılımsal bir hata mı var acaba?