teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bir bu eksikti o da oldu sonunda,lanlı lunlu tam bir rezalet .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu tartışmayı geride bırakmış artık ,yan yana otursalar birbirlerine gireceklermiş neredeyse ,iyi ki küfür etmemişler birbirlerine o hınçlaHiç şaşırmadım, Ertem Şener varsa zaten seviyeyi tahmin etmeye gerek yok. Sanki tv'de değil de kahvede tartışıyolar. Bir de burada Bülent Uslu vardı Beşiktaş tirbünlerinden çıkma. O varken daha çok tartışma oluyordu.
Emre Bol daha geçenlerde bu programda kalp krizi geçirmemiş miydi ? Manyak bunlar yaw ?Bu tartışmayı geride bırakmış artık ,yan yana otursalar birbirlerine gireceklermiş neredeyse ,iyi ki küfür etmemişler birbirlerine o hınçla
İşin gerçeği ben izlemem bu programları bir tek maçlardan sonra trtspora bakıyorum ,bunu da odatv4'ü okuyunca gördüm ve dinledimEmre Bol daha geçenlerde bu programda kalp krizi geçirmemiş miydi ? Manyak bunlar yaw ?
Valla ben de çok izlemiyorum, sadece denk gelmişti. Trt Spor'da Nihat Kahveci, Fırat Günayer veya Ergin Aslan denk gelirse bakıyorum. Bir de Güldür Güldür dışında tv izlemiyorum zatenİşin gerçeği ben izlemem bu programları bir tek maçlardan sonra trtspora bakıyorum ,bunu da odatv4'ü okuyunca gördüm ve dinledim
Koskoca adamların birbirlerine "hırsız" deyip hakaret etmeleri utanılacak durum,acaba bilerek mi yapıyorlar bunları ,mesela reyting gibi,insanın aklına da gelmiyor değil haniValla ben de çok izlemiyorum, sadece denk gelmişti. Trt Spor'da Nihat Kahveci, Fırat Günayer veya Ergin Aslan denk gelirse bakıyorum. Bir de Güldür Güldür dışında tv izlemiyorum zaten
Valla söz konusu Ertem Şener olunca, öyle bir ihtimal de olabilir ?Koskoca adamların birbirlerine "hırsız" deyip hakaret etmeleri utanılacak durum,acaba bilerek mi yapıyorlar bunları ,mesela reyting gibi,insanın aklına da gelmiyor değil hani