Memlekette kaliteli eşya kalmadıysa vay halimize.Valla artık hepsi aynı lacivert. Eskiden uçuk farklar vardı markadan markaya ama günümüzde öyle ya da böyle evrakta yazan ekonomik ömrünü hatta garanti süresinin bitmesi ile birlikte makina da cartayı çekiyor. (uzatılmış garanti de, genelde yazan ekonomik ömürle birlikte bitiyor)
Ben de bosch aldım yakın zamanda. Üst seviye falan değil, en çok satan 10kg serisi. Ama alış nedenim üstüne koyacağım kurutucunun bosch olması ve eski makinada dolayı bosch'ların bu serisine iyi kötü aşina olmam idi. Garanti bitince servis kapıdan giremez. Acımam, elektronik haricinde söker içinden geçerim.
Bosch WGA242Z0TR 9 kg 1200 Devir // bu vardı ama hem fiyat olarak hemde içime sinmediValla artık hepsi aynı lacivert. Eskiden uçuk farklar vardı markadan markaya ama günümüzde öyle ya da böyle evrakta yazan ekonomik ömrünü hatta garanti süresinin bitmesi ile birlikte makina da cartayı çekiyor. (uzatılmış garanti de, genelde yazan ekonomik ömürle birlikte bitiyor)
Ben de bosch aldım yakın zamanda. Üst seviye falan değil, en çok satan 10kg serisi. Ama alış nedenim üstüne koyacağım kurutucunun bosch olması ve eski makinada dolayı bosch'ların bu serisine iyi kötü aşina olmam idi. Garanti bitince servis kapıdan giremez. Acımam, elektronik haricinde söker içinden geçerim.
Bosch marka alınacaksa 6-8 serisi alınmalı alt serilerine para bağlanmamalı ( Değmez )Üst seri Bosch.
Güle güle, sağlıklı ve keyifli günlerde kullanın.bugün kurulum yapıldı bakalım biraz kullanalım burdan yazarım![]()
çok teşekkür ederim uzun kullanımda deneyimlerimi paylaşırım ama kurutma makinesi 5 saat de kuruyor hadi 4.30 olsun baya uzunmuş daha onu test edemedim ama çamaşır makinesi iyi yıkıyor gibiGüle güle, sağlıklı ve keyifli günlerde kullanın.
Saat tutarak verdiğiniz süre mi yoksa ilk çalışırken ekranda yazan süre mi? Ekranda yazan ise, çok sallamayın, çamaşırın miktarından nemine kadar bissürü şşey değiştirir o süreyi. Yok siz makinayı başlattınız da kurutana kadar 5 saat geçti ise, bir arıza haricinde miktar fazla olabilir, ya da çamaşırda nem oranı fazladır.çok teşekkür ederim uzun kullanımda deneyimlerimi paylaşırım ama kurutma makinesi 5 saat de kuruyor hadi 4.30 olsun baya uzunmuş daha onu test edemedim ama çamaşır makinesi iyi yıkıyor gibi
Sota başkanım makine iyide bu kapak kısmında ki silikon rengi niye böyle veya lekeli onu anlamadım çok kalitesiz bir his veriyor normal mi?
![]()
![]()
Hiç denemedim daha ama program ayarlarında olan pamuklu dolap kuruluğu seçeneğinde gösteriyor yarım yük yapıp süreyi 3 saat olarak olur sanki.Saat tutarak verdiğiniz süre mi yoksa ilk çalışırken ekranda yazan süre mi? Ekranda yazan ise, çok sallamayın, çamaşırın miktarından nemine kadar bissürü şşey değiştirir o süreyi. Yok siz makinayı başlattınız da kurutana kadar 5 saat geçti ise, bir arıza haricinde miktar fazla olabilir, ya da çamaşırda nem oranı fazladır.
Lekeler talk lekesine benziyor gibi, kullandıkça geçer diye düşünüyorum.
kullanılan conta sıcağa maruz kaldığı için renk değiştirmiş.çok teşekkür ederim uzun kullanımda deneyimlerimi paylaşırım ama kurutma makinesi 5 saat de kuruyor hadi 4.30 olsun baya uzunmuş daha onu test edemedim ama çamaşır makinesi iyi yıkıyor gibi
Sota başkanım makine iyide bu kapak kısmında ki silikon rengi niye böyle veya lekeli onu anlamadım çok kalitesiz bir his veriyor normal mi?
![]()
![]()
Bu aşamada sizce ne yapmam gerekkullanılan conta sıcağa maruz kaldığı için renk değiştirmiş.