Merhaba forum sakinleri,sizlerin değerli yorumlarınıza güvenerek çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum.Kafamda bir kaç tane makine var ve aralarında kararsız kaldım.
Şimdi mağazadan Profilo ile Arçelik ikisini inceledim Profilo biraz daha iyi geldi bana Arçelik kapı menteşesi plastik Profilo ise metal.Hoover ile Grundig inceleme yapamadım.Altus a da baktım plastik kalitesi çok kötü acaba Grundig de aynımıdır.Hoover
nasıl sizce
Şimdi kafamı kurcalayan soru başlıkları şunlar;
Arçelik de bulunan çamaşır makinesinin bulunan su jeti, kurutma makinesinin ise pratik filtre
Metal kapı menteşesi
Kaplamalı galvaniz tambur
Ve son olarak dan bu cihazların hepsi pres tambur mu?
Kurutma makinesi olarak ısı pompalı almayı düşünüyorum farklı markalarda üst üste montaj yapılıyor mu?
Şuan için en uygun kurutma makinesi Grundig buldum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi mağazadan Profilo ile Arçelik ikisini inceledim Profilo biraz daha iyi geldi bana Arçelik kapı menteşesi plastik Profilo ise metal.Hoover ile Grundig inceleme yapamadım.Altus a da baktım plastik kalitesi çok kötü acaba Grundig de aynımıdır.Hoover
nasıl sizce
Şimdi kafamı kurcalayan soru başlıkları şunlar;
Arçelik de bulunan çamaşır makinesinin bulunan su jeti, kurutma makinesinin ise pratik filtre
Metal kapı menteşesi
Kaplamalı galvaniz tambur
Ve son olarak dan bu cihazların hepsi pres tambur mu?
Kurutma makinesi olarak ısı pompalı almayı düşünüyorum farklı markalarda üst üste montaj yapılıyor mu?
Şuan için en uygun kurutma makinesi Grundig buldum.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: