Ç
Çerkezoğlu
Aktif Üye
- 12 Nis 2019
- 377
- 35
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ama evdeki makinemizle bosch marka makineyi karşılaştırdığımda sarsıntı sıfırdı boschda. Bizimkinin amortisörlerinin değişmesine rağmenBu kadar basarı ginede bizleri Türk halkini tatmin etmiyor.
Bu ülkenin ithal marka sevdasi bitmedi bitmez.
Dogrudur ayni fiyat segmentinde urunmu.Aralarinda yil farki varmi birbirine rakip olabilecek sekilde karsilastirmak makineler seviye seviye lazim amortisorlerde marka marka kalitesine gore degisiyor.Ama evdeki makinemizle bosch marka makineyi karşılaştırdığımda sarsıntı sıfırdı boschda. Bizimkinin amortisörlerinin değişmesine rağmen
Aralarında yıl farkı var ama bizim cihaz alındığından beri aynı. En son bir tarafını dolaba dayadık açık kalan tarafına atleti sıkı sıkı sarıp soktuk sağa sola yürümesi durdu. Sıkmaya geçerken ve dururken bi sarsılması var sadeceDogrudur ayni fiyat segmentinde urunmu.Aralarinda yil farki varmi birbirine rakip olabilecek sekilde karsilastirmak makineler seviye seviye lazim amortisorlerde marka marka kalitesine gore degisiyor.
aynı benim 4300 liralık vestel kcm 9914.Ama evdeki makinemizle bosch marka makineyi karşılaştırdığımda sarsıntı sıfırdı boschda. Bizimkinin amortisörlerinin değişmesine rağmen
bu işin meblağ modelle alakası yok hocam.Benim vesteldeki süspa amortisörleri Bosch ta kullanıyor ama benimki dans ediyor.Bosch karşıtı ve sevmeyeni olarak zamanında çok iddialaştım ne fark var diye . Mühendislik farkı varmış anladım.??Dogrudur ayni fiyat segmentinde urunmu.Aralarinda yil farki varmi birbirine rakip olabilecek sekilde karsilastirmak makineler seviye seviye lazim amortisorlerde marka marka kalitesine gore degisiyor.
[Gizli İçerik]Valla bizimde annemin makine bosch ben askerdeyken almislar bilgim yokdu tshorlerim kuculdu pantolonlarimi yirtti anneme kiziyodum yuksrk derece atma diye atmiyorum diyodu bende dikkat etmiyor diyordum meger internete bir girdim bosch marka alip bizim gibi magdur insan dolu sikayet varda sonra servisi cok kazikmis kart yandı ver bin lira kapak dusdu 250 300 lira garanti 640 lira 7 yil yapmak ole yani.
arkadaşlar,
öğrenci için
1000-1500 arası çamaşır makinesi
1500-2000 arası buzdolabı almak istiyorum. tavsiye önerileriniz nelerdir.....
Günaydın; A101 de satılan SEG ler sizin için biçilmiş kaftan bence. İnceleme imkanınız oldu mu acaba?arkadaşlar,
öğrenci için
1000-1500 arası çamaşır makinesi
1500-2000 arası buzdolabı almak istiyorum. tavsiye önerileriniz nelerdir.....