Makinenin temizliğini yaparken ne kullanıyorsunuz? Genelde ben deterjan koyarken o kısımda toz deterjan olduğu için biraz da olsa birikmiş oluyor, o kısmı elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum. Garanti konusunda bir fikrim yok.
Hayııır, dış kısmının temizliği.Kazan temizleme programındayken 1.5 litre sirke veya kireç önleyici.
Makinenizi çalışırken takip etmenizde fayda var. Su sızıntısı oluyor mu diye. Çoğu eski makinenin orasından paslandığını düşünüldüğünde şahsi düşüncem, Kazanın içinde 60+ derecelerde su ısınırken bir miktar buhar yapabileceğini ve buharın o kısımdan başka çıkacak yeri olmadığını göz önünde bulundurarak buhardan dolayı nem oluştuğu için olabileceğini düşünüyorum. Su her derecede buharlaşabiliyor, sadece 100 derecede değil. Bir de sıcak su kazan içinde sürekli dönme durumunda olduğu için bu da suyun yüzey alanını arttıracağından aynı hacimde duran sudan daha fazla buharlaşma yapar. Ki sizin de bu mesajdan ara sıra kazan temizleme programını kullandığınızı anlayabiliyorum (Yani 90+ derece) Bu da 6-7 yılda oluşacak paslanmayı daha erkene çekiyor olabilir.Kazan temizleme programındayken 1.5 litre sirke veya kireç önleyici.
Kuru bez ile.Etiketin o kısmının
Hayııır, dış kısmının temizliği.
Şimdilik sorun küçük ancak garantiden sonra büyür ise ön paneli yüksek bir fiyata değiştirirler.yeni makina versinler dicem garantiyi suistimal olur oda garanti'lik bir durum yok incik boncuk için herkes garantisi var dese servisleri meşgul etse ?
Zımpara kağıdı ile zımpara çek sprey boya ile boya korumuş olursunŞimdilik sorun küçük ancak garantiden sonra büyür ise ön paneli yüksek bir fiyata değiştirirler.