Bizde de profilo cmg100dtr modeli var 3 kere servislik oldum evide su bastı makine şuan 2.yılında tambur dönerken sürtme sesi gelmeye başladı eskiden dikkatli kullanıyordum şuan takmıyorum gittiği yere kadar servisleri de beş para etmez.5 yıldır 9 kg Bosch kullanıyoruz memnun değiliz. Birkaç aydır çalıştırıp kazan dönmeye başlayınca "garrrç" diye ses gelmeye başladı, birkaç tur atınca kayboluyor. Dikkatli kullandığımız halde durum bu. Bizimki böyle oldu diye tüm seride olacak diye bir durum yok. Son çıkan modellerde durulamayı daha bol suyla yaptığını gördüm. Mix programına da 60 derece seçeneği eklemişler. YouTube'da videolara bakabilirsiniz.
Beko ve arçelik garanti konusunda iyiler en azından kağıt üstünde. Fiyat olarakta samsung vb ile aynı bosch siemens'den 1 tık aşağıdalar tabi her ürünleri değil. Koçailem olduğndan %12 ekstra indirimle baya uyguna geliyorlar. Çevrenizde varsa biri kullanın.Artık kafam iyice karıştı. Zaten eski makinalar gibi makinadan 15 yıl çeyizlik performansı beklemiyoruz.
5-7 yıl arasında net çalışsın bu süre zarfında bize servis arıza veya memnuniyetsizlik çıkarmasın yeterli .
Garanti durumlar şu şekilde ;
Koç Gurubu ( Arçelik - Beko vs. ) 36 ay standart Garanti ilave +4 yıl İlk 6 ay içinde yapılırsa 499 TL veya 36 ay içinde yapılırsa 549 TL
Vestel ürünlerinde 36 ay standart Garanti ilave +4 Yıl Garanti bedeli 899 TL
Samsung ürünlerde 36 ay standart Garanti ilave +4 yıl İlk 6 ay içinde yapılırsa 599 TL veya 36 ay içinde yapılırsa 649 TL
Biz de önemsemiyoruz artık, yaptırmayı düşünmüyoruz. Demek ki aynı sorun Profilo'da da varmış. Bir daha bu firmadan çamaşır makinası dahil başka ürün almam.Bizde de profilo cmg100dtr modeli var 3 kere servislik oldum evide su bastı makine şuan 2.yılında tambur dönerken sürtme sesi gelmeye başladı eskiden dikkatli kullanıyordum şuan takmıyorum gittiği yere kadar servisleri de beş para etmez.
Piyasa da parasını hak eden tek marka.Artık kafam iyice karıştı. Zaten eski makinalar gibi makinadan 15 yıl çeyizlik performansı beklemiyoruz.
5-7 yıl arasında net çalışsın bu süre zarfında bize servis arıza veya memnuniyetsizlik çıkarmasın yeterli .
Garanti durumlar şu şekilde ;
Koç Gurubu ( Arçelik - Beko vs. ) 36 ay standart Garanti ilave +4 yıl İlk 6 ay içinde yapılırsa 499 TL veya 36 ay içinde yapılırsa 549 TL
Vestel ürünlerinde 36 ay standart Garanti ilave +4 Yıl Garanti bedeli 899 TL
Samsung ürünlerde 36 ay standart Garanti ilave +4 yıl İlk 6 ay içinde yapılırsa 599 TL veya 36 ay içinde yapılırsa 649 TL
Bosch,siemens,profilo aynı mal zaten ancak profilo alt marka olduğundan malzeme kalitesi daha düşük ben bosch grubunun yıkama performansından memnun değilim çok az suyla yıkıyor temiz olmuyor çamaşırlar daha çok yıpranıyor.Biz de önemsemiyoruz artık, yaptırmayı düşünmüyoruz. Demek ki aynı sorun Profilo'da da varmış. Bir daha bu firmadan çamaşır makinası dahil başka ürün almam.
Keşke bütçem bu kadar olsa .Piyasa da parasını hak eden tek marka.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bosch,siemens,profilo aynı mal zaten ancak profilo alt marka olduğundan malzeme kalitesi daha düşük ben bosch grubunun yıkama performansından memnun değilim çok az suyla yıkıyor temiz olmuyor çamaşırlar daha çok yıpranıyor.
Servisleri beş para etmez inverter modelleri iş görür.Arkadaşlar merhaba
Hoober h wash 500 hwp414ambc-1/17 çamaşır makinesi almayı düşünüyorum genel olarak Hoover larda eski modellerinde kart arızası oluyormuş, şu amda durum nedir, almaya değer mi değmez mi, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam konuyu hortlatayım. Ben de bir haftadır çamaşır makinesi araştırıyorum. Tasarruf ayağına bu az su alma olayını bazı markalarda rastladım yorumlarına. Bosch yeni serisi 4D wash olan home professional harici alınmaz diyenler de var. Sizin fikriniz nedir? Çamaşırları temiz yıkaması önemli çünkü şu anki makinemizi ana değiştirme sebebimiz o.Piyasa da parasını hak eden tek marka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bosch,siemens,profilo aynı mal zaten ancak profilo alt marka olduğundan malzeme kalitesi daha düşük ben bosch grubunun yıkama performansından memnun değilim çok az suyla yıkıyor temiz olmuyor çamaşırlar daha çok yıpranıyor.
Benim kullandığım makine de az su ile yıkamaya çalışıyordu. Yıllardır başında bekleyip kova ile su koyardık. Su miktarını tasarruflu olsun diye en düşük miktara ayarlıyorlar. Ben bunu üst kapağı açarak kendim ayarladım. Şimdi istediğim miktarda su alıyor. Bendeki beko.
K
Hocam konuyu hortlatayım. Ben de bir haftadır çamaşır makinesi araştırıyorum. Tasarruf ayağına bu az su alma olayını bazı markalarda rastladım yorumlarına. Bosch yeni serisi 4D wash olan home professional harici alınmaz diyenler de var. Sizin fikriniz nedir? Çamaşırları temiz yıkaması önemli çünkü şu anki makinemizi ana değiştirme sebebimiz o.