Samsung RT serisine bakabilirsiniz.
RT53K6360SL bütçeniz çok yakın.
Bosch 6 seriside alınabilir cihazlardan.
Arçelik-Beko grubu hakkında düşüncelerim olumsuz.
Çevremde pek vestel kullanan yok
ablamlar yeni aldı Gidip geldikçe çalışmasını,soğumasını gözlemliyorum şimdi sorunsuz gibi gözüküyor.
Bosch 6 serisiBeyaz istediğimiz için RT53K6360WW modeline baktım o da 25bin+ civarında satılıyor. Bosch hangi modeli önerdiniz bulamadım.
Hacim ne kadar bütün olursa o kadar iyi olur.
Sanki piyasa da fazla buzdolabı çeşidi de yok. Bilgisi olan forum duayenlerinin tavsiyelerini bekliyorum.
Distribütörlükle bu işler bir yere kadar gider.Forumlarda önerildiğini görüp, buzdolabı olarak Sharp SJ-XG690M-WH satın aldım. İyi mi ettim bilmiyorum ama iklimsa tam bir rezalet. Sırf bu yüzden pişman olmak üzereyim. Buzdolabını bir türlü kurduramadım.
HepsiBurada dan, FırsatBurada satıcısından aldım. Kurulum için İklimSA'yı arayın dediler. Aradım, numara verdiler. Verdikleri numara beyaz eşya ilgilenmediklerini söylediler. İklimSA'yla 5 kez görüştüm. Hiçbir müşteri temsilcisi doğru numarayı bulup bana veremedi. Hatta bir tanesi doğru numarayı vermedikleri için ben sitem edince iklimsa'nın internet sitesinden benim bakmamı söyledi.Distribütörlükle bu işler bir yere kadar gider.
Öncelikle hayırlı olsun sorununuz tam olarak nedir.
Makinayı nereden aldınız.