Buzdolabı sesi yardım !

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Aynı sesi bizim derin dondurucu da yapmaya başladı. Yerini değiştirince ses kesiliyor. Eski yerine koyunca zırıltı başlıyor. Sesin kaynağı da motorun üstündeki su kabı, kaba bastırınca da ses kayboluyor. Çözüm kompresör ayaklarında mı acaba?
O kap bir şekilde monte edilmiş oraya.
Onu anlayabilirseniz eğer, o kabı tutan şeyleri sıkmanız lazım. Nasıl tutturuluyor hiç bir fikrim yok.

F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

Onun dışında dondurucunun ayaklarını yükseltebilirsiniz. Hangi ayak boşta kalıyor ona bir bakın derim.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Buharlaşma kabını kompresör üzerine silikonla yapıştırın.kompresör takozları zamanla ezilir kompresör zemine temas ederse yine ses yapar

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Kabın metale değdiği yere sünger sıkıştır :ok
Karton sıkıştırmıştım olmadı :) Kabı söküp deneyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kap bir şekilde monte edilmiş oraya.
Onu anlayabilirseniz eğer, o kabı tutan şeyleri sıkmanız lazım. Nasıl tutturuluyor hiç bir fikrim yok.

F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST

Onun dışında dondurucunun ayaklarını yükseltebilirsiniz. Hangi ayak boşta kalıyor ona bir bakın derim.
Klips tutuyormuş onu bulamamıştım bir ara bakacağım. Söküp altına sünger veya başka bir şey koymak lazım.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Ses yine başlayınca iyice araştırdım. Kulakların tuttuğu klipslerin olduğu yere dondurma çubuğunu dörde bölüp araya soktum. Ses kesildi. Inşallah bir daha çıkmaz...

DSC_0488.jpg

Geri
Üst Alt