Buzdolabı Önerisi

I Çevrimdışı

isatar35

Yeni Üye
27 Eyl 2022
1
29
Evimizdeki üstten donduruculu şu an modelini hatırlamadığım 70cm genişlikteki bosch, çocuk olduktan sonra yetmez oldu. Hanım değiştirmişken alttan donduruculu model istiyor, max 78cm dolap çerçevesi var mutfak içinde, daha önce arçelik vardı gövde probleminden garantiye de sokmadılar hurdacıya sattım, bizimkinden 1 sene sonra üretilen modelde gövde probleminde cüzi bi miktarla dolap değişimi sağlamış arçelik o yüzden bi daha bulaşmam arçeliğe. hacmi maksimize etmek için 75-76cm dolaplara bakıyorum. Bütçe konusunda esneğim, yeterki sıkıntısız problemsiz bir dolap olsun 35bin de okey 50bin de okey, sadece 50bin verdiğim cihaz 35binlik kalitesinde olmasın. Bosch, LG, Samsung, Siemens baktım fakat burdaki başlıkları ve önerileri okuyunca kafam iyice karıştı. samsung RBxxxx'ler vestel üretimi diyen olmuş, boschlar artık TR üretimi, alınmaz diyen olmuş, siemens artık panasonic kompresörle gelmiyor diyen de var vs vs.

75-76cm genişlikle alabileceğim maksimum kapasitede, maksimum kalitedeki marka/model hangisi? Teşekkürler.

Geri
Üst Alt