I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cahillime verin hocam naçizade öneri de bulunayım dedim.Kapı ile bütün ayrı değildir.
Cahillime verin hocam naçizade öneri de bulunayım dedim.Kapı ile bütün ayrı değildir.
nasıl yırtıldı ki burası?Garanti varsa deneyin şansınızı.Bir umut iran tutkalı ile yama yapmaya çalışın derim.
Cahillime verin hocam naçizade öneri de bulunayım dedim.
Dış etken kaynaklı sayılıyor. Servis tespiti neyse ona göre değişir bazıları memnuniyet adına ücretsiz de yapabilir (tatlı dil ve ikramları unutma ? )Bizim bu sorun oluştu. 2 yıldır kullandığımız Arçelik dolabın soğutucu lastiği yırtılmış. Şikayet sitelerine baktığımda aynı sorunlar mevcut. Servis kaydı açtırdım yarın gelecekler. Garantiden değişim olur mu acaba?
Köşede olsa zorlamadan oldu diyeceğim ama tam orta kısımda. Zaten son 2-3 yılda piyasaya sürülen Arçelik Beko dolaplarda bu sorun var gibi. Şikayet sitelerinde hep aynı problem. Bakalım ne diyecekler, tatlı dille halletmeye çalışacağım Zaten bendeki modelin sadece lastiği değişebiliyormuş, parça satan sitelerde fitil mevcut.Dış etken kaynaklı sayılıyor. Servis tespiti neyse ona göre değişir bazıları memnuniyet adına ücretsiz de yapabilir (tatlı dil ve ikramları unutma ? )
Ücretsiz yapılacak, sadece kapı lastiği değişecek. Çok vakum yaptığını söyledim lastiktendir dedi ama yenisi takılınca göreceğiz. Bu arada gelen elemanlar evde fazla kalmıyor, çift maske takmışlar. Şikayeti aldı, ürün barkodunun fotoğrafını çekip gittiler. Şimdi sipariş bekliyoruz.Dış etken kaynaklı sayılıyor. Servis tespiti neyse ona göre değişir bazıları memnuniyet adına ücretsiz de yapabilir (tatlı dil ve ikramları unutma ? )
Hadi hayırlısı ?Ücretsiz yapılacak, sadece kapı lastiği değişecek. Çok vakum yaptığını söyledim lastiktendir dedi ama yenisi takılınca göreceğiz. Bu arada gelen elemanlar evde fazla kalmıyor, çift maske takmışlar. Şikayeti aldı, ürün barkodunun fotoğrafını çekip gittiler. Şimdi sipariş bekliyoruz.