Parcanin tam adini bilmiyorum nofrost buzdolabinin icindeki nemi tahliye ettikten sonra topladigi ve motor isisiyle buharlasarak(?) ortadan kalkmasini saglayan hazne cok dolu olduguun icin yerinden cikarttim tekrar takmak icin bir yer oldugunu düsündügümden cok da dikkat etmedim bosalttim ve geri yerine koydugumda farkettimki aslinda önceden sadece yerine yapistirilmis o yüzden düzgün bir sekilde yerine sabitleyemedim. Fotograflardan da göreceginiz üzere tutacak kisimlarini kücük vidalarla vidalarsam dolaba zarar verirmiyim? malzeme derinligi hakkinda bir fikirm yok yada bir yapistirici ile yapistirmalimiyim?
sol tarafta baska bir parcayi ayni hizada vidalamislar fakat orta kisimda sonuc ne olur bilmiyorum.
parca motorun üzerinde sabit duruyor dökülme vs sorun yok ama tam düz durmadigi icin su tek bir noktada toplaniyor ileride tasma ve dökülme sorunu olabilir o yüzden sabitlemek istiyorum
tahminime göre olmasi gereken 1 cm kadar yukarida tutacak kisimlarindan sabitlenmis olmasi gerekli amatör paint düzenlemesiyle asagi yukari sunun gibi birsey
alman forum sayfasindan daha net bir fotograf buzdolabi sanirim ayni marka
bahsettigim vidalanmis parca
sol tarafta baska bir parcayi ayni hizada vidalamislar fakat orta kisimda sonuc ne olur bilmiyorum.
parca motorun üzerinde sabit duruyor dökülme vs sorun yok ama tam düz durmadigi icin su tek bir noktada toplaniyor ileride tasma ve dökülme sorunu olabilir o yüzden sabitlemek istiyorum
tahminime göre olmasi gereken 1 cm kadar yukarida tutacak kisimlarindan sabitlenmis olmasi gerekli amatör paint düzenlemesiyle asagi yukari sunun gibi birsey
alman forum sayfasindan daha net bir fotograf buzdolabi sanirim ayni marka
bahsettigim vidalanmis parca