Teşekkür ederimHayırlı olsun üstadım güle güle kullanın. Yalnız sizde biliyorsunuz, mercek kısımları benim tahmin ettiğim kadarıyla plastik. Çok uzun süreli kullanımda mutlaka gözlerinizi dinlendirin, hatta çok elzem değilse hiç kullanmayın. Gözünüzde yakın uzan bozukluk dereceleriniz varsa arttırabilir. Astigmatınız varsa işleri iyice karıştırır.
Dediğim gibi güle güle sağlıkla, iyi günlerde kullanınız efenim.Teşekkür ederim
slowfood
Ben fazla kullanmıyacam sadece kendi işim olunca malum yaşlandık artık gözler yakın olarak seçmiyor ince işlerde yakın gözlük kullansamda bunun gibi büyüterek göstermiyor onun için ufak,tefek kendime lazım olan işlerde kullanacam şuan bile pc,ye bakarkene zor seçiyorum onun için yakın kullanıyorum,ki çalışma odamda arızalı bir ürüne bakarkende bu ürüne ihtiyaç duydum onun için aldım çok sık kullanmayacağım lazım oldukça
Nedemek üstad gözlük senin köpeğin olsun seviliyorsunBen de alacaktım ama vazgeçmiştim ,güle güle kullan,artık İstanbul'a gelirsem senden ödünç alırım
Teşekkür ederim ,karşılıklı bana pahalıya patlayacak desene o zaman, bir de tasma almam lazımNedemek üstad gözlük senin köpeğin olsun seviliyorsun
Sen gel yeterki ben zincirden yaparım o tasmayı hedayeTeşekkür ederim ,karşılıklı bana pahalıya patlayacak desene o zaman, bir de tasma almam lazım
Bu hafta gelecektim ,arkadaş ilaç götüreceğim gelir misin dedi,ama eniştenin annesi vefat edince kaldı,ama belli olmazSen gel yeterki ben zincirden yaparım o tasmayı hedaye
Allah rahmet eylesin inşallah yolun düşerse haber verirsin görüşürüz selam ve sevgi ile ben bu gece biraz erken kaçıyorum malum yarın cuma uyuklamayalım namazda tüm dostlara hayırlı geceler hayırlı cumalar olsunBu hafta gelecektim ,arkadaş ilaç götüreceğim gelir misin dedi,ama eniştenin annesi vefat edince kaldı,ama belli olmaz
İyi istirahatler efenim. Hayırlı geceler, cumalar.Allah rahmet eylesin inşallah yolun düşerse haber verirsin görüşürüz selam ve sevgi ile ben bu gece biraz erken kaçıyorum malum yarın cuma uyuklamayalım namazda tüm dostlara hayırlı geceler hayırlı cumalar olsun