Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Son sayısını o dayakla birlikte tarihe gömmüştüm benbluejean dergisi hala yaınlanıyor ki daha ince tabi...
Son sayısını o dayakla birlikte tarihe gömmüştüm benbluejean dergisi hala yaınlanıyor ki daha ince tabi...
Bu gün hiç dışarı çıkmadım inadına ama balkondan sesimi duyunca "alattin bey maşallahın vardı yine "dedi ,mecburen balkondan "hiç sorma "dedim ,hanım "yakalandın işte" diye benimle dalga geçtiGece vakti bastım kahkahayı ,yarın komşum görünce sorar "alattin bey yine bastınız kahkahayı" diye
Hey gidi.
İlk aşık olduğum kadın Madonnaydı. Kendisini La İs La Bonita şarkısıyla tanımıştım, sene 1986. O zamanlar Blue Jean dergsi vardı (1987)
1994 yılında Askere gittiğimde bile alırdım bu dergiyi.
Yakup Başçavuş bu dergileri dolabımda görüp ...orno dergisi zannedince ilk dayağımı yemiştim
27 yıl geçmiş üstünden bırak yanmayı, kül bile kalmaz geriye.Abiii yapma yazma yanarız dergi po..o çavuş dayak tokat ?
Madonanın en güzel şarkısıdır. Zamanın lunaparkları sağolsun durmadan çalarlardı. Daha sonraları Alizee sağolsun tekrardan aynı tatta söylemişti.Hey gidi.
İlk aşık olduğum kadın Madonnaydı. Kendisini La İs La Bonita şarkısıyla tanımıştım, sene 1986. O zamanlar Blue Jean dergsi vardı (1987)
1994 yılında Askere gittiğimde bile alırdım bu dergiyi.
Yakup Başçavuş bu dergileri dolabımda görüp ...orno dergisi zannedince ilk dayağımı yemiştim
La Isla Bonita, özellikle ikinci kısmı baya güzel ama Papa Don't Breach de bence epey iyi.Madonanın en güzel şarkısıdır. Zamanın lunaparkları sağolsun durmadan çalarlardı. Daha sonraları Alizee sağolsun tekrardan aynı tatta söylemişti.
La isla bonitayı her dinlediğimde değişik duygular kıpraşıyor içimde melodisi benim çok hoşuma gidiyor.La Isla Bonita, özellikle ikinci kısmı baya güzel ama Papa Don't Breach de bence epey iyi.
Onun keman girişi, o arkadaki beat baya hoşuma gidiyor.