Bulaşık makinesi kaçak akım attırıyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,539
Sorun bulasik makinesinin kapak contasindan kaynakliymis conta kısmından kapağın ic kısmına buhar doluyor anakart buhar içinde kalıyor kaçak akım atip duruyor ya iyi bir silikon çekicem yada anakartin etrafını kapatıcam poşetle falan
Poşet işe yaramaz maalesef, havanın girebileceği yerden buhar da girer.
Contayı yenileyin, garanti olsun. Orijinali en sağlam çözüm olur bence.
Silikon çekerseniz de suya karışmayan, suya dayanıklı bir silikon çekmeniz lazım.
Aksi takdirde bulaşıklarınıza silikon partikülleri gidebilir.

Biraz ince düşünmüş olabilirim. :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,923
Sorun bulasik makinesinin kapak contasindan kaynakliymis conta kısmından kapağın ic kısmına buhar doluyor anakart buhar içinde kalıyor kaçak akım atip duruyor ya iyi bir silikon çekicem yada anakartin etrafını kapatıcam poşetle falan
Benzer sorun nedeniyle samsung bulaşık makinasını çöpe attım. Ne yaparsam yapayım kilit kısmında ekran ve kilit mekanızmasına buhar kaçıyordu.
Sürekli kilit swichi ve ekran değiştirmekten bıktım garanti bitiminde :bye

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,539
Benzer sorun nedeniyle samsung bulaşık makinasını çöpe attım. Ne yaparsam yapayım kilit kısmında ekran ve kilit mekanızmasına buhar kaçıyordu.
Sürekli kilit swichi ve ekran değiştirmekten bıktım garanti bitiminde :bye
Küfür gibi mühendislik kazası resmen.
Bizdeki Siemens lisanslı Arçelik 32 yaşında. :kiskis
Şimdi markaya para bayılsak yine kalite belli bir seviyede kalıyor. :slap

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,539
bazen yorumlara eklerim dijital ekranı ortada olan Samsung Bulaşık makinalarından uzak durun diye :kiskis
Ben de Bosch'tan kurutmalı çamaşır makinesi düşünüyordum.
İleride temizlik derdi vs olduğu için kurutma fikrinden vazgeçmeyi düşünmüyor değilim.
Arçelik'e falan zaten bakmıyorum. Onlar yeterince süslü makineler. :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,923
Ben de Bosch'tan kurutmalı çamaşır makinesi düşünüyordum.
İleride temizlik derdi vs olduğu için kurutma fikrinden vazgeçmeyi düşünmüyor değilim.
Arçelik'e falan zaten bakmıyorum. Onlar yeterince süslü makineler. :kiskis
Emektar Samsung çamaşır makinam 12 yıllık rezistans, amortisörlerini değiştirdim maşallah iyi durumda bu ay pas geçebilirim fakat gelecek ay benimde kurutma bakmam gerekiyor.

Geri
Üst Alt