tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Muhtarın kızı değilde geçen torunuyla tanıştım hem de alt mahalledeymişVallahi Emmi inanılmaz bir manevra yaptı
Bence başla sen anlatmaya
Muhtarın kızı değilde geçen torunuyla tanıştım hem de alt mahalledeymişVallahi Emmi inanılmaz bir manevra yaptı
Bence başla sen anlatmaya
Eeeee, bu kadar mıMuhtarın kızı değilde geçen torunuyla tanıştım hem de alt mahalledeymiş
Ben açılışı yaptım devam sendeEeeee, bu kadar mı
İyi de ben onları tanımıyorum ki ,değil mi Adem HelvacıBen açılışı yaptım devam sende
Eee bir yerden başlamak lazımMuhtarın kızı değilde geçen torunuyla tanıştım hem de alt mahalledeymiş
''Ayı'yı öldürecek gücün yok ise, Ayı'nın gücünü onu öldürmelk için kullan yeğen''tarikk ;
Bir gün düğün çalıyorum,normal düğün.Karışık yani ,kadınlı-erkekli olan.Adamın biri ha bire karşıma geçip "mevlana çal" diyor,ama pist dolu bir de masaların yanlarında oynuyorlar(oryantal çalıyorum yani ).1-2-3 ,lahavleee dedim.Sarhoş birde mübarek,laf da anlatılmaz
Önce bana laf söylemeye kalktılar,söylediler de "filanın istediğini neden çalmıyorsun" diye iyimi
Klavyeden "bateri atak"" düğmesine bastım ve ritmi durdurdum,mikrofondan "arkadaşa mevlana çalıyorum ama ikide bir bana mevlana çal diyor,bir de çalmıyorum diye beni suçluyorlar" dedim ,halbuki oyun havası çalıyordum,mevlana değil
Adamı aldılar karşımdan götürdüler ,bana da "sen kusura bakma kardeşim ,biz hallettik devam et" dediler iyimi
''Ayı'yı öldürecek gücün yok ise, Ayı'nın gücünü onu öldürmelk için kullan yeğen''
burada yine mıhtar ve ekibi yok amatarikk ;
Bir gün düğün çalıyorum,normal düğün.Karışık yani ,kadınlı-erkekli olan.Adamın biri ha bire karşıma geçip "mevlana çal" diyor,ama pist dolu bir de masaların yanlarında oynuyorlar(oryantal çalıyorum yani ).1-2-3 ,lahavleee dedim.Sarhoş birde mübarek,laf da anlatılmaz
Önce bana laf söylemeye kalktılar,söylediler de "filanın istediğini neden çalmıyorsun" diye iyimi
Klavyeden "bateri atak"" düğmesine bastım ve ritmi durdurdum,mikrofondan "arkadaşa mevlana çalıyorum ama ikide bir bana mevlana çal diyor,bir de çalmıyorum diye beni suçluyorlar" dedim ,halbuki oyun havası çalıyordum,mevlana değil
Adamı aldılar karşımdan götürdüler ,bana da "sen kusura bakma kardeşim ,biz hallettik devam et" dediler iyimi
Ben iptalim agamEee bir yerden başlamak lazım
Bütün bunları altıma ..ıçmadan evvel mi yapacağım yoksa sonra mı?
O kadar mı kötü?Ben iptalim agam
Bütün bunları altıma ..ıçmadan evvel mi yapacağım yoksa sonra mı?
tiskolara düştük abiO kadar mı kötü?