Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Evdeki dolabın kompresörünü bir çekip atayım dedim. Nasıldır bu kompresör?
Ekli dosyayı görüntüle 812
Ado
Yeni nesil üretimlerin %40 ında kullanılır bu marka.
R600 soğutucu akışkan sayesinde artık kompresörlerde ultra güç olmasına gerek olmamasıyla birlikte düşük güçlü stabil kompresörler yoğunlaşmaya başladı. Daha sessiz, daha az elektrik harcayıp daha az gramajda akışkan ile daha yüksek verim
Nasıl Gümler Onuda Anlat Hocam
Evet tüpgaz gibi
Ahmet hatırlatmışken belirteyim ben atlamışım, R600 bütan içeriklidir arkadaşlar yani yanıcı harici olumsuz koşullarda patlayıcı özelliği de vardır. İçerisindeki gaz tam boşalmadan oksijen ile sisteme müdahale eden beyaz eşya ustalarından acı deneyimlere sahip olanları var.
Ammmmann dikkat, amatör müdahalelerden lütfen uzak durunuz
Ev diye bir şey kalmaz yüzün şöyle dursunKompresörlerle ilgili patlama olayını biliyorum hocam, o yüzden arkasındaki tozu alırken bile dikkatli davrandım.
Yüzümüze patlasa, yüz diye birşey kalmaz sonra.
Ev diye bir şey kalmaz yüzün şöyle dursun
Biraz değil oldukça ısınır, hatta basınç hattında el uzun süre değmeyecek kadar ısı olur ama patlama çatlama olmazÇalışırken biraz ısınıyor. Umarım bir gün patlamaz.
Biraz değil oldukça ısınır, hatta basınç hattında el uzun süre değmeyecek kadar ısı olur ama patlama çatlama olmaz
Kurcalma yeter
Sogutmak icin neredeyse tum daireyi yakicak bi tuple evde takiliyoz vayy be aksama bende bakayim bi ne kadar patlayici ozelligi varmis ogrenelim bi daha mutfakda sigara icmem