By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Boşluk yok.Panel ve ekran arasına parmak sokacak kadar boşluğun olduğu bir tv'den beklentiye girmemek lazım.
Boşluk yok.Panel ve ekran arasına parmak sokacak kadar boşluğun olduğu bir tv'den beklentiye girmemek lazım.
Işık sızması testini hangi modda yapmalıyız, bendeki Vestel Tv'de dinamik modda siyah ekranda, direkt yanlardaki beyaz ışıklar parlıyor, ama doğal ve diğer modlar da bu rahatsız edici ışık azaliyor, dinamik mod mu baz alınıyor testte
Sevgili Teknowest beni iki konudan birinine sürekli yonlendiriyorsunuz ? ama soruma cevap alamıyorum, Adem Bey'in videolarını izledim , testi dinamikte yaparsam sorun var görünüyor yapmazsam problem yok gözüküyor, servis demez mi dinamikte böyle olur, sen doğal kullan, diğer modları kullan,bunun tam kuralı ne olmalı, sonuçta aldığım ürün yuksek segment bir ürün değil, yönlendirmelerinize göre hareket ediyoruzVESTEL TV İLK KURULUM VE PANEL TEST UYGULAMASI RESİMLİ ANLATIM
07.03.2020 Tarihli Revizyon: Konuya, Bilinçli TFethiyeüketici Derneği adına ücretsiz yazılmış ve ücretsiz sunulmuş olan panel test pattern uygulama linki eklenmiştir. Arkadaşlar Merhaba; Yazı anlamında çok birşey yazmaya gerek görmüyorum zira aslında zaten ilk kurulum hemen hepinizin...tavsiyeforumu.com
Dinamikte aydınlatma full yanar, ledlerin lümen leri yüksek olunca cell yani panelin de 2mm gibi ince olma teknolojisi ile bu şekilde ledlerin olduğu kısım daha belirgin olması normaldir. Teknoloji bu yani ?Sevgili Teknowest beni iki konudan birinine sürekli yonlendiriyorsunuz ? ama soruma cevap alamıyorum, Adem Bey'in videolarını izledim , testi dinamikte yaparsam sorun var görünüyor yapmazsam problem yok gözüküyor, servis demez mi dinamikte böyle olur, sen doğal kullan, diğer modları kullan,bunun tam kuralı ne olmalı, sonuçta aldığım ürün yuksek segment bir ürün değil, yönlendirmelerinize göre hareket ediyoruz
Işık sızması testini hangi modda yapmalıyız, bendeki Vestel Tv'de dinamik modda siyah ekranda, direkt yanlardaki beyaz ışıklar parlıyor, ama doğal ve diğer modlar da bu rahatsız edici ışık azaliyor, dinamik mod mu baz alınıyor testte