Aracın modeli nedir üzerindeki multimedya sistemi orijinal mi yoksa sonradan değişme oem marka felan mı? Yardımcı olalım bizdearabada sacma sapan donanim var far sensörü filanmi acaba dedim hic aklima gelmemisti 128 gb usb yi tanimadi birazdan bi mp3 denemesi yapcam ona da bakarim saol
arabada sacma sapan donanim var far sensörü filanmi acaba dedim hic aklima gelmemisti 128 gb usb yi tanimadi birazdan bi mp3 denemesi yapcam ona da bakarim saol
Aracın modeli nedir üzerindeki multimedya sistemi orijinal mi yoksa sonradan değişme oem marka felan mı? Yardımcı olalım bizde
Dosya sistemini FAT32 yapıp deneyin. NTFS desteklemiyor olabilir cihaz.
Filo araçları biraz değişik oluyo doluluk bakımından?? Türkiyede montaj yapıldıysa türkiye üretimi diye geçer zatenarac hyundai i10 kiralik araba belese geldi is kurumu saolsun
formatla alakali olabilir fakat kapasite fazlasi sebebiyle tanimadi sanirim 128gb i fat yaptim yine tanimadi eski bi 4gb usb buldum onu da yedek olarak fat yapip icine sarki atmisitm hemen tanidi
not: sacma sapan derken alakasiz seyler koymuslar dreksiyon isitmasi filan var park sensörü vs yok artan parcalari toplayip araba diye mi satmislar firmaya ne yapmislar, aracin kapi icinde bilgilerin oldugu etkitette türkiye üretimi oldugu yaziyor
en sevmedigim marka/model hyundai i serisi olarak kaldi bende ehliyetide hyundai i30 la yapmistim donanim vardi arabada ama hic rahat degildi hep bi eksiklik var gibiydi beles sirke baldan tatli degilmis :P 6 ay idare edicez sonra kendi arabami alirimFilo araçları biraz değişik oluyo doluluk bakımından?? Türkiyede montaj yapıldıysa türkiye üretimi diye geçer zaten
Son üretimleri olabilir, çünkü Biri Türkiyeden çekilecekti ama hangisi unuttum,buna hondanın da dahil olduğunu yazayım.aracin kapi icinde bilgilerin oldugu etkitette türkiye üretimi oldugu yaziyor
Honda Türkiye'den mi çekilecek abi teraspy ? Nereden aldın bu bilgiyi acaba?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ülkede yasanan politik ve ekonomik olaylar yüzünden yabanci yatirimcinin zaten güveni azaldi türkiyeye kacan kacti kalanlarda her an kacabilir bunlarin yaninda daha ucuz is gücü olan ülkeler de var lokasyon lojistik konulari da var sasirilacak bir haber degil
Firmalar mutlaka "küçüleceğiz,farklı modele yöneleceğiz" deyince ortaya bu anlam çıkıyor ,çünkü bir süre sonrada "olmadı,yapamadık" gibi bahaneler üretiyorlar,maalesef bu tip olaylara çok tanık olduk,dün arabamı servise verdim,birazda muhabbet ettim tabii,servis müdürü (özel servis) bana birçok şey anlattı,kimini ağzım açık,kimini şaşırarak dinledim.Honda Türkiye'den mi çekilecek abi teraspy ? Nereden aldın bu bilgiyi acaba?