@RUHİTAN Hocam rica ederim kızmak ne kelime ?
Yapı meselesi hocam ben yapamıyorum kendim için böyle şeyleri. Oldum olası hem kendim için yapmadım hem de hakikaten bir BİLGİ öğrenmek için girdiğim videoda önce intro videoları, sonra giriş konuşmaları, sonra ''Bu ve bunun gibi içeriklerin daha da bla bla bla bla abone olun zili açın beğenin paylaşın'' konuşmalarını dinlemek bana çok itici geliyor o nedenle ben videolarıma çoğu zaman selam dahi vermeden girer konuyu anlatır çıkarım. Uzun uzun video izlemek zorunda kalmasın insanlar diye videodaki SONUÇ bölümünü açıklamalara yazarım falan filan. Neden? herkesin zamanı kıymetli o yüzden.
Siz haklısınız, popüler kültür bunu dayatıyor herkese lakin kendim benimsemediğim, bana yapılmasını istemediğim bir dayatmayı BİLGİ vermek için açtığımız bir kanal veya kurduğumuz bir forumda insanlara dayatmak bana bir türlü doğru gelmiyor.
Sevgili Ahmet , ekip arkadaşlarımız ve sizler ile birlikte yıllardır bir mücadele içerisindeyiz ve bu mücadelenin başlaması da, ilerlemesi de zamanında maruz kaldığımız haksızlık ve yanlışların başkalarına da yapılamamasını sağlamak ilkesine dayanıyordu.
Forumumuzun bir aile gibi olması, sırf forumda trafik artsın diye her önüne geleni ailemize kabul etmeme nedenimiz de bu dur yoksa bilenler biliyor zamanında diğer mecralardan forumumuza gelip burada takılmak isteyip kendi potansiyel kitlesini de buraya kaydırmayı vaat edenleri dahi, forumun bu nezih ortamı kaybolmasın diye geri çevirdik, kibarca kapıyı gösterdik.
Youtube da, twitter da, instagram da bakıyorum içerik üretenler içeriklerini yayınlayıp gidiyor. Bu bana dayatma gibi geliyor. Yani ''Ben yayınladım işte, siz de izleyin ben kazanayım'' mantığı gibi oluyor bu.
Halbuki biz içeriklerimizi paylaştıktan sonra etkileşime halen devam edilmesi ve insanlar ile MUHATAP olunması gerektiği fikrini savunuyoruz. O nedenle forum mecramız bizler için çok çok önemli.
Bu bağlamda, yaptığınız benim için gerçekten çok anlamlı. gönülden teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.
Evet haklısınız, büyümemiz ve daha büyük kitlelere hitap ediyor olmamız ve DOĞRUYU insanlara, güzel Ülkemize yaymamız gerekiyor lakin ne bilelim işte biz de forum ailesi olarak böyle bir tipiz yani kendimizi pazarlayamıyoruz sanırım
Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum?
Saygı ile ???