Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Giden yorum yazan beğenen dostlara, kardeşlerimizden selam ve sevgi geldi bilginiz olsun canlar
İlk kez kendimi yakabilirim bence ???? yanalım gitsin ???Geç kaldın
Yanani görür Allah paşam.İlk kez kendimi yakabilirim bence ???? yanalım gitsin ???
Abi baktım linkte sorun yoksosyal medya kullanmiyorum ama icerikde görünmüyor sorun bendeyse sorun yok genelse haberiniz olsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben bi virüs taramasi yaptirayim pc ye sanirim virüs bulasmis korona muhtemelen hangisi daha iyiydi koronaya karsi eset mi kaspersky mi kursam aslinda nortonda var ama o da koronadan kurtarir aids bulastirir pcye öyle lanet biseyAbi baktım linkte sorun yok
Ya kardeşim maskesiz kösürdün öksürdün ekrana tabi pc ne yapsın garibimben bi virüs taramasi yaptirayim pc ye sanirim virüs bulasmis korona muhtemelen hangisi daha iyiydi koronaya karsi eset mi kaspersky mi kursam aslinda nortonda var ama o da koronadan kurtarir aids bulastirir pcye öyle lanet bisey
pc yi 2012 de kendim toplamistim hava girislerinde toz filtreleri filan var ben monitör olarak kullandigim samsung tv den süpheleniyorum kesin onun deliklerinden girdi iceri pc ye kadar yürüdüYa kardeşim maskesiz kösürdün öksürdün ekrana tabi pc ne yapsın garibim
coronaya mı?tüketici olarak dava acma hakkim varmi
???Yanani görür Allah paşam.
Ama inan bana, güzel yanmalar bunlar ? ??