Zamanla gitmiş. Alkollü bir temizleyici kullanılmadıysa durum sizden kaynaklı değil. Üreticiye bunu kabul ettirmek zaman alır. Belki de hiç bir sonuç çıkmayabilir.Evdeki elektronik cihazlardan ben sorumluyum yani temizligini falan ben yaparim, kullanim kilavuzunda islak bez ile silin yazıyordu ben de oyle yaptım, emsal bi kaynak bulursam anca oyle care olacak görünen o.
Garanti süresi içerisindeki mevcut kullanımlarda beklenen faydayı sağlamadığı, işleyişi aksatacak arızalar çıkardığı yönde en azından ayıp oranında bir bedel indirimi talebinde bulunabilirsiniz.Umut bey dediginiz gibi zamanla silindi sanırım ama hic hos olmadi bu, zaten bundan once birsuru sorunla karşılaştım bu makineyle.
Adem abi dedigin gibi paneline ve addwash özelliğine kandım anneme aldirttik, 3.yılında kazan gitti körük lastigi ucretli değişti kazan tahliye hortumu degisti, simdi de on panelde boya silinmesi başladı, degisim istesem nasil bi yol izleyecegim bilmiyorum bakalım bi sorun daha çıksın kesin kararım değişim istemek.