Botech Piko 600 Nuts cam free server

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Gerçi yazılım yüklemek çok anladığım konu değil ama, bendeki meşhur botech piko 600 cihaza geçenlerde yeni bir yazılım attım (rs232 ile) ,sanırım bana acıdı herhalde ki 1 yıl free server ve iptv verdi :)
Tuner yazılımı zayıf ama iş görüyor :ok

WhatsApp-Image-2023-01-29-at-02.02.391.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-29-at-02.03.30.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-29-at-02.05.08.jpg

Son düzenleme:
dostum buna hangi yazılımı attın aynı kumanda ile çalışıyormu

dostum buna hangi yazılımı attın aynı kumanda ile çalışıyormu
İnan hatırlamıyorum,yeni değil.Sanırım 4ay önce atmıştım,ve kumanda çalışıyor evet :)
Sadece tuneri zayıf geliyor,bizdeki 42 derece anten 120lik merkezi sistem ama fotoda sinyal durumu görünüyor :)
Unutmazsam dump çeker yayınlarım :ok

birkaç uydu forumda yayınladılar bu yazılımı ama bazıları kumanda farklı diye yazmışlardı onun için bende denemedim

birkaç uydu forumda yayınladılar bu yazılımı ama bazıları kumanda farklı diye yazmışlardı onun için bende denemedim
İnan hatırlamıyorum kumanda olayını ama çalışıyor :ok

Gençler,nuts server ve iptvli dosyayı biraz önce yükledim.Yazılımı rs232 ile atacaksınız ,duyumlarıma göre her seriye vermiyor ama bende açık, yukarıda fotolarda görüldüğü üzere.bu gün S11 çıkarttım ve pikoyu taktım,sadece kumanda göz çalışmıyor (karanlık) ama kumanda ediyor :ok
Yazılımı ilk mesaja ekledim :ok

merhaba redline g50 ye uyarmı bu yazılım yada redline g50 için bir yazılım varmı

merhaba redline g50 ye uyarmı bu yazılım yada redline g50 için bir yazılım varmı
G50'de rs232 yok, flash sökülüp dışarıda yazılım atılması lazim ama redlinelerede av2018 tuner var o yüzden o modele dönüşüm zor iş.

Gençler,nuts server ve iptvli dosyayı biraz önce yükledim.Yazılımı rs232 ile atacaksınız ,duyumlarıma göre her seriye vermiyor ama bende açık, yukarıda fotolarda görüldüğü üzere.bu gün S11 çıkarttım ve pikoyu taktım,sadece kumanda göz çalışmıyor (karanlık) ama kumanda ediyor :ok
Yazılımı ilk mesaja ekledim :ok
Yükledim dediğin gibi iptv ve camı 1 yıl aktif etti. iptv de ülkemiz kanalları olması da fena değil. Tuner aşırı zayıflığı ve işaretlediği halde yunan kanallarını camin açmaması yüzünden geri pico 700 seisine döndüm. Cihaz wisman600z modeli. 120 lik çanağı olanlara ve server süresi dolanlara biçilmiş kaftan.

Yükledim dediğin gibi iptv ve camı 1 yıl aktif etti. iptv de ülkemiz kanalları olması da fena değil. Tuner aşırı zayıflığı ve işaretlediği halde yunan kanallarını camin açmaması yüzünden geri pico 700 seisine döndüm. Cihaz wisman600z modeli. 120 lik çanağı olanlara ve server süresi dolanlara biçilmiş kaftan.
Teşekkür ederim geri dönüş için :ok
Evet sinyaller zayıf sevgili Alperentoy ,sanki motorda da sıkıntı çıkartıyor,gerçi hafıza motora alınıyor ama ,mutlaka elle ince ayar gerekiyor motor kullanıldığında, bu da kötü ,en azından benim için kötü,ama iptv si güzel :)

Geri
Üst Alt