Şimdi benim buzdolabının alt cam kapağı kirildi ve servisten yuksek fiyat cektiler kavga gürültü derken indirim talebi filan derken uygun fiyata düşürdük ve taktirdik
Yetkili servisten gelenler kapıyı takti ve 12 saat açmayın yoksa contalar yapışmaz diye şikayette bulunursunuz dediler bizde uyduk üzerinden 1 ay geçti pek dikkat etmemistim
Üst kapak contası tam yapışıyor alt kapak yapışıyor ama sanki vakumlama yapmıyor bunu fark ettim incelemeye başladım alt kapağın contalari sicak geldi sonra fark ettim ki ust ve alt bölmeyi ayıran kısım yumurta koysan pişecek sıcaklıkta simdi biraz sogumus ama aksam cok sicakti
Netten arastirdim fan motoru calismiyor olabilir demisler baktim calisiyor
Makine garantili ama bu olay normalmi degilmi ilk sorum bu
Tekrar servis cagirmama gerek varmi
Marka model bu
Siemens Kg57nst34n
Yetkili servisten gelenler kapıyı takti ve 12 saat açmayın yoksa contalar yapışmaz diye şikayette bulunursunuz dediler bizde uyduk üzerinden 1 ay geçti pek dikkat etmemistim
Üst kapak contası tam yapışıyor alt kapak yapışıyor ama sanki vakumlama yapmıyor bunu fark ettim incelemeye başladım alt kapağın contalari sicak geldi sonra fark ettim ki ust ve alt bölmeyi ayıran kısım yumurta koysan pişecek sıcaklıkta simdi biraz sogumus ama aksam cok sicakti
Netten arastirdim fan motoru calismiyor olabilir demisler baktim calisiyor
Makine garantili ama bu olay normalmi degilmi ilk sorum bu
Tekrar servis cagirmama gerek varmi
Marka model bu
Siemens Kg57nst34n